hirdetés
hirdetés

Félidőn túl a martfűi beruházás

Félidején túl van a Martfű Termál SPA egészség és rekreációs központ szolgáltatóházának építése, jelentette be november 28-án Martfűn Tomasovszky László tulajdonos.

hirdetés

A szolgáltatóházat, amely wellness-központot, és 300 fős konferenciatermet foglal magában, jővő júniusban adják át, alig egy évvel az idén májusi alapőkőletétel után. Tomasovszky László elmondta, a mostani fejlesztés egy komplex, egymásra épülő beruházás-sorozat része. 

Martfű Termál SPA szolgáltatásainak minőségi fejlesztése az ÉAOP-2009-2.1.2 pályázaton 199,19 millió Ft vissza nem térítendő támogatást nyertek el, mellyel a sajtótájékoztató idején éppen ott járt ellenőrök mindent rendben találtak. A tervek szerint a következő évben befejezik a vízi színpad nézőterének építését, amely az elmúlt évben az Örökzöld Tisza Fesztivál egyik helyszíne volt.

A 3000 négyzetméteres szolgáltatóházban lesz a korszerű, nagyobb befogadó képességű öltöző, wellness részleg (szaunák, konditerem, pihenők, sóbarlang, masszázs), játszószoba, akár 300 fő befogadására alkalmas, szekcionálható konferencia terem.

A földszinten kap helyet 3 bérbe adható üzlethelyiség (fodrászat, kozmetika, ajándékbolt), valamint a mosoda. Az épület szolgáltatásai több módon érhetők el: az uszoda érintése nélkül, az uszodán keresztül vagy a szállodából közvetlenül. Így a szolgáltatások a szállóvendégeken kívül a nagyközönség számára is elérhetőek lesznek. Az épület megteremti a többlépcsős szolgáltatás lehetőségét. A jelenlegi fürdőszolgáltatások, mint alapszolgáltatások megmaradnak.

Nem titkolt szándékuk, hogy Martfű kulturális központtá váljon, ezt szolgálja az idén megtartott „Dokumentumfilmek a vidékről” nemzetközi filmszemle, amelyet minden évben megrendeznek majd. A fesztiválról Bali István, az egyik főszervező adott tájékoztatást, majd Szitnyai Jenő, aki a fesztiválon első díjat nyert, a vidéki életről készített dokumentumfilmek fontosságát emelte ki.

A Martfű Termál SPA több neves szakmai díj nyertese:
  • 2009-ben a második legszebb 3*** szálloda,
  • több alkalommal Jász-Nagykun-Szolnok-Megye turisztikai minőségdíjas (szálláshely, fürdő, étterem kategória)
  • I. Örökzöld Tisza Fesztivál – Turizmus ZRT Észak Alföldi Régió ajánlásával rendezvény.
  • II. Örökzöld Tisza Fesztivál – minősített fesztivál cím elnyerése.
Bódi Ágnes
a szerző cikkei

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai