hirdetés
hirdetés

Hosszú távú együttműködést írt alá a SWISS és az Amedeus

A SWISS International Air Lines és az Amadeus, a világ vezető turisztikai szolgáltatója a napokban hozta nyilvánosságra a hírt, miszerint megállapodást kötöttek az Amadeus Altéa rendszer bevezetésére vonatkozóan, amely a helyfoglalást, az ülőhelyek nyilvántartását és az indulások irányítását hivatott támogatni.

hirdetés

Svájc legfőbb légitársasága, a Swiss International az Amadeust választotta partneréül egy stratégiai együttműködéshez, amely az Amadeus Altéa Suite technológia bevezetését jelenti. A rendszert már alkalmazza a Lufthansa Csoport több tagja, köztük az Air Dolomiti és az Austrian Airlines is.

A 10 évre szóló szerződés a SWISS jelenlegi rendszerét fogja felváltani, elősegítve a Lufthansa csoport teljes rendszerének egységesítését a jelenleg párhuzamosan működő rendszerek helyett.

Az Altéa utaskiszolgáló rendszerére (PSS) való átváltással a SWISS és az utasok egyaránt profitálnak. Az új rendszer egy teljesen egységes felületen biztosítja a jegyfoglalást a Lufthansa Csoport járatain belül, lehetővé téve, hogy az utas a számára legmegfelelőbb módon tervezze meg utazásait. A SWISS légitársaság pedig akadálytalan hozzáférést kap az utasok és a járatok pontos adataihoz.Az átalakításoknak köszönhetően nagyobb hangsúlyt kapnak a légitársaságok partneri lehetőségei, különösen a Star Alliance tagok között.

A SWISS 2016 elejére tervezi az Altéa foglalási és ülőhelyek nyilvántartásával kapcsolatos modulok véglegesítését, melyet 2016 közepén az Altéa indulásokat kezelő rendszermegoldásának bevezetése követ.

„Hosszasan mérlegeltük a jelenleg elérhető utaskiszolgáló rendszereket, és az Amadeus Altéa csomagja ideális választásnak bizonyult. Örülünk, hogy megköthettük ezt a szerződést, különösen, mert több üzletfelünk már bevezette ezt a rendszert, így egy egységes platformot tudunk kialakítani partnereinkkel az egész világon” - mondta Harry Hohmeister, a Swiss International légitársaság igazgatója.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai