hirdetés

Ilyen lesz az új ötcsillagos családi hotel a Balatonnál

A Grabarics Kft. munkájával valósulhat meg a több mint 15 ezer négyzetméteres szálloda kivitelezése - írja a Magyar Építők.

hirdetés

Novemberben beszámoltunk róla, hogy hol tartanak a Balaton egyik legnagyobb ingatlanfejlesztésének, a BalaLand Residence-nek az építési munkálatai, melyek júniusban kezdőtek meg a Grabarics Kft. kivitelezésben. Az uniós közbeszerzési tájékoztatóból most kiderült, hogy BalaLand Hotel***** családi szálloda megvalósítását Szántódon szintén a Grabarics Kft. fogja végezni több mint 8,5 milliárd forintból.

A Móricz Zsigmond utcában megépülő hotel a pince- és földszinten kívül további négy emeletet kap, és összesen 15 660 négyzetméteren épül meg. A szállodát magastetős kialakítással és karibi stílusú homlokzatképzéssel hozzák létre. A több mint 4100 négyzetméteres pinceszinten kap helyet a gépészet, a teremgarázs és a kiszolgáló részek, a közel 3500 négyzetméteres földszinten pedig a lobbi, az étterem, a bár és az aula lesznek megtalálhatók.

Az I., II. és III. emelet 2380 négyzetméteren jön létre, ahol a hotel szobáit alakítják ki. Az 1000 négyzetméteres IV. emelet pedig a fitnesz- és wellness-részleg, valamint a gépészet kap helyet.

(forrás: Magyar Építők)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint lesznek újabb bértámogatási intézkedések?

Kiadónk társoldalai