hirdetés
hirdetés

Jól startolt a Robin KalandSziget

Az idén júliusban átadott Robin KalandSziget hazánk legnagyobb kalandparkja, amely egy valódi szigeten van, csak vízi úton, kompjárattal és motoros csónakokkal közelíthető meg. 

hirdetés

A Főszezonon Bozsó Györgyöt, a park marketingmenedzserét a megnyitó óta eltelt néhány hónap eredményeiről kérdeztem:

"Az eltelt két hónap alatt 8-9 ezer vendég járta végig a parkot, ha valaki mindent kipróbál, annak fél nap kevés erre" - mondta Bozsó György.

Mint beszámolt róla, nagy sikere van mind a 140 élményelemnek, de különösen kedvelt az egyik fő attrakció: a nemzetközi versenyek megrendezésére is alkalmas15 méter magas kültéri mászófal, amelynek tetején, a 17 méter magasan megépített kilátóból gyönyörködhetnek a kalandot keresők a Tisza-tó csodálatos állat- és növényvilágában, ahonnan aztán 300 és400 méterhosszú drótkötél csúszdán ereszkedhetnek le. 

Kedvelt a Császlód-sziget erdei kalandpályája is, ahol a gyerekek és felnőttek különböző nehézségi szinteken, egyenként 10-12 méteres játékban próbálhatják ki magukat, mintegy 1500 méteres hosszúságban. Látványos és különleges a sziget belsejét védő töltés tetején húzódó erdei tornapálya és a fák lombkorona szintjére épített magaslati kötélpályás tanösvény is, valamint a Sziget növényvilágát bemutató2 kilométerhosszú pallóút.

Bódi Ágnes
a szerző cikkei

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai