hirdetés

Kasszamentes áruház Londonban

A vásárlóközönség előtt is megnyitotta első pénztárgép nélküli egységét az ALDI. Az Egyesült Királyság fővárosában található üzletben a sorban állás ismeretlen fogalommá vált.

hirdetés

A greenwichi boltban kamerák követik nyomon, hogy a vevők milyen termékeket vesznek le a polcokról, és az informatikai rendszer az összesített árat csak távozáskor emeli le a vásárlók számlájáról. Ahhoz, hogy az áruházba egyáltalán betérhessenek, az ügyfeleknek először azért a diszkontlánc Shop&Go nevű alkalmazásában mindenképpen regisztrálniuk kell magukat.

A cég tájékoztatása szerint szeszes italok is szerepelnek a bolt szortimentjében, ezeket azonban csak azok vásárolhatják meg, akik a bent alkalmazott arcelemző szoftver becslése szerint elmúltak 25 évesek.

Forrás: ALDI

A január 18-i indulás előtt a cég több hónapig alkalmazottakkal tesztelte a szupermarketet.

Giles Hurley, a vállalat egyesült királyságbeli és írországi igazgatója a nyitás napján így fogalmazott: „A mai nap hónapokig tartó és nem utolsó sorban a greenwichi csapat által is végzett munka csúcspontja, és alig várom, hogy lássam, hogy az ügyfelek miként reagálnak a próbaüzemre. Ez az üzlet a legújabb kiskereskedelmi technológiát alkalmazza.”

Forrás: ALDI

Tavalyi bejelentése alapján az élelmiszeripari multi két év alatt 2000 új munkahelyet teremt és 100 új üzletet hoz létre az Egyesült Királyságban. A diszkontlánc már több mint 900 egységgel rendelkezik az országban, és a piaci részesedést tekintve, például a Co-opot és a Waitrose-t is megelőzve Nagy-Britannia ötödik legnagyobb élelmiszer-kiskereskedője.

(forrás: Skynews / Store Insider)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Mit gondol, hogy lehetne Budapest turizmusát fellendíteni?

Partnerünk