hirdetés
hirdetés

November 8-tól szabad az út az oltottaknak az Államokba

Újabb részletek derültek ki az USA nyitásáról, a Fehér Ház nem hivatalosan bejelentette, hogy november 8-tól léphetnek be a koronavírus ellen beoltott turisták - írja az AIRportal.hu.

hirdetés

A Bloomberg szerint a hivatalos közlést a következő órákban teszi meg az elnöki hivatal. Arról azonban továbbra sincsenek információk, hogy az oltásról szóló igazolást milyen formában fogadja el az USA, tehát az uniós Covid-igazolvánnyal be lehet-e majd utazni.

Az oltásokkal kapcsolatban az már tisztázott, hogy a járványügy az Egészségügyi Világszervezet (WHO) által jóváhagyott oltásokat fogadja el, nemcsak az USA hatósága által elismerteket.Az Egyesült Államok szeptember 20-án jelentette be, hogy novembertől ismét engedélyezi az unió schengeni területéről érkező turistáknak a beutazást.

A hírre a legtöbb, transzatlanti járatot teljesítő légitársaság jelentősen növelte a kapacitásait, a British Airways visszaállítja a forgalomba az A380-asainak egy részét, az Air France és a KLM is jelentősen bővítette kínálatát, a Lufthansa pedig sok amerikai járatára annyi jegyet adott el a hír után, mint a járvány előtt.

(forrás: Airportal.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!