hirdetés
hirdetés

Novemberben ismét TableFree Éttermi Napok

A TableFree Éttermi Napokat már öt éve rendezik meg, egyre növekvő népszerűséggel, minden év tavaszán és őszén. 

hirdetés

Sok étterem vesz részt ezeken a napokon lehetőséget adva, hogy a vendégek jó benyomást szerezzenek a kreatív és minőségi menüajánlatokból.

- Az eseményt idén november 22-29 között rendezzük meg - jelentette be a fővárosban csütörtökön a Tacos Locos mexikói étteremben megtartott hivatalos sajtótájékoztatóján Alex Van Damme, aki elmondta, hogy partner-éttermeik listája változatos, részt vesz benne többek között az ÉS Bisztró, Nobu, Chagall, Pesti Disznó, Kehli, Peppers!, Paris-Budapest, Magyar Ízek - Magyar Háza, Chez Daniel, Fuji.

A szakember azt ajánlotta, hogy foglaljunk időben helyet. Asztalt kizárólag a www.tablefree.hu online étteremportálon lehet foglalni.

A látogatók a hely, az árkategória és a konyha típusa, valamint ezek bármely kombinációja szerint kereshetnek vendéglátóegységet. Csak ki kell választania a dátumot, az időt, a résztvevők számát és az éttermet, és e-mailben vissza is igazolják a foglalást.

És hogy miért is érdemes ezeken a napokon felkeresni az akcióban résztvevő éttermeket? Mert a legjobbak közül több mint 50 kínálja 3 fogásos specialitásait mindenki számára 3000, illetve 5000 forintos egységáron.

A tájékoztatót azért is rendezték meg a Tacos Locos mexikói étteremben, mert ők is részt vesznek az akcióban. Az étterem vezetőjének köszöntője után megismerjük az ízletes mexikói konyhát. Csípős, jóízű falatokat kóstolhattunk.

Bódi Ágnes
a szerző cikkei

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai