hirdetés

Új magyar sör lenne a vírus ellenszere?

Nem egészen, de aki vesz belőle, az a jó érzés töltheti el, hogy a gyártók azt ígérik, a teljes profitot a koronavírus legyőzésére utalják át az egészségügynek.

hirdetés

A koronavírus elleni küzdelmet támogatja új sörével a Hara’Punk Sörfőzde. Az új ital egy közösségi finanszírozásból készülő sör lesz. Aki támogatja a kezdeményezést, szavazhat majd a sör típusára, illetve a neve a többi pártfogóval együtt rákerül a címkére is, továbbá annyi üveggel kap a sörből, amennyit az adománygyűjtési időszak alatt rendel. 

A különös, sörrel bélelt kezdeményezéshez április 21-ig lehet csatlakozni úgy, hogy a sörfőzde oldalán található űrlap segítségével tetszőleges mennyiségű sört lehet rendelni, ők pedig a teljes profitot a koronavírus legyőzésére fordítják.

A sör nyáron készül majd el, a megrendelőket pedig minden lépésről tájékoztatják a sörfőzők, egészen addig, amíg az elkészült ital átvehető lesz. A támogatás biztos jó helyre megy, hiszen arról, hogy milyen eszközöket vásárolnak a támogatók segítségével, a járvány kezelésén dolgozó orvosokkal egyeztetnek majd, hiszen ők tudják leginkább, hogy mire van a legnagyobb szükség.

Az április 19-ig beérkező felajánlások pontos összegéről, az átadás módjáról és a megvásárolt eszközökről illetve gyógyszerekről részletesen tájékoztatják majd azokat, akik megrendelésükkel csatlakoznak a kezdeményezéshez.

(forrás: Hara'Punk )
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai