hirdetés

Új revenue igazgató a The Ritz-Carlton Budapestben

Új szakember erősíti a The Ritz-Carlton Budapest foglalási - , és bevételi osztályának csapatát. Daniel Kusch a hotel teljes árbevételének kezeléséért felel. Egyik fő feladata, hogy nyomon kövesse, elérje a pénzügyi terveket, és célokat a The Ritz - Carlton márkával Magyaroszágon.

hirdetés

Daniel Kusch évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik. A kazah fővárosból, Asztanából frissen Magyarországra érkezett szakember pályafutása során olyan piacvezető szállodákban dolgozott , mint a The Jaffa, a Luxury Collection Hotel, Tel Aviv - ban, ahol számos más feladata mellett felelős volt a szálloda megnyitása utáni pénzügyi célok és tervek eléréséért. Külföldi szállodáknál szerzett pénzügyi tapasztalatot, mielőtt a The Ritz - Carlton, Budapest csapatához csatlakozott. Dolgozott a The St. Regis szállodánál, ahol nyitás előtt, és alatt a foglalási csapatot irányította. Részese volt az Aloft Abu Dhabi csapatának is, ahol a stratégiai tervek kidolgozása és koordinálása volt a feladata, egy olyan hotel számára, ami 408 szobával, 5 étteremmel és bárral, valamint három rendezvényteremmel rendelkezett.

"Büszkeséggel tölt el, hogy csatlakozhatok a The Ritz - Carlton szállodalánchoz, melynek neve fogalom a szállodaiparban a világ minden pontján. Igazi szakmai kihívás számomra hogy hozzájárulhatok a The Ritz-Carlton Budapest kiemelkedő szolgáltatásainak népszerűsítéséhez mind a külföldi, mind pedig a hazai közönség körében” – mondta Daniel Kush a kinevezéséről. Daniel Kusch hivatalosan 2019. májusában csatlakozott a The Ritz-Carlton Budapesthez.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai