hirdetés
hirdetés

Utoljára lesz közös közép-európai turisztikai vásár Ausztriában?

2012-ben még az eredeti tervek szerint, a közép-európai térség többi országa is megjelenik az ACTB vásáron Bécsben, 2013-tól azonban újra csak az osztrák kínálat bemutatását szolgálja a vásár.

hirdetés

A közelmúltban interjút közölt Petra Stolbával, az Österreich Werbung ügyvezető igazgatójával a Tourist Austria International osztrák szaklap. A cikkben több érdekes témáról is beszámol az igazgatónő. Petra Stolbát, az idén 49 millió euróból gazdálkodó Österreich Werbung ügyvezető igazgatóját további 5 évre újraválasztották a nyáron.

Az interjúban elmondta, hogy megerősítik a távol-keleti és dél-ázsiai küldőországokban (Tajvan, Dél-Korea, Kína) Ausztria marketingjét és Közép-Európára (Horvátország, Szlovénia, Szlovákia) is nagyobb figyelmet fordítanak. 2015-ig elérhetőnek tartja Ausztriában a 138 milliós vendégéjszaka-számot, ehhez a turisták számát 2,7- 4 millióval növelni szeretnék.

Az igazgatónő azt is elmondta, hogy az Austrian and Central European Travel Business vásárt (ACTB) jelenlegi formájában - vagyis Cseh-, Magyarországgal, Szlovákiával és Szlovéniával közösen - 2012-ben utoljára rendezik meg. 2013-ban kísérleti atb vásárt terveznek (a rendezvénynek a regionális „közösködés” előtt is ez volt a neve – a szerk.), melyen az osztrák turisztikai termékeket állítják a középpontba.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai