hirdetés

Vendég & Hotel Business Klub

30 szakács 30 alatt

December 5., Up & Down étterem

Évbúcsúztató Business Klub rendezvényünk igencsak rendhagyóra sikeredett, hiszen ezúttal nem voltak szakmai előadások, nem a jól megszokott mederben zajlottak az események.

hirdetés

A pesti Duna-parton, álompanorámával a háttérben mutattuk be legújabb kiadványunkat, amely nagy visszhangot váltott ki mind a hazai szállodások, mind a vendéglátósok körében. A lapban 30 fiatal magyar szakáccsal készítettünk interjút, a Turizmus Trend/Vendég & Hotel novemberi, tematikus lapszáma rajtuk kívül elsősorban a legújabb gasztronómiai trendeket, irányvonalakat mutatja be – ezek voltak évzáró klubunk fő témái.

Meghívtuk a rendezvényre a kiadványban szereplő fiatal, tehetséges szakácsokat is, hogy szakmai közönségünk megismerje őket. Tematikus számunk fő támogatója, a Mirbest Csoport mutatkozott még be röviden, és a budaörsi székhelyű Progast csapata, a magyarbólyi főzdével rendelkező Villányi Pálinka, valamint a bükkszentkereszten található családi kisvállalkozás, a Napfény Paplan 2000 Kft. is velünk tartott évzáró programunkon.

Az ifjú szakácsok
Az ifjú szakácsok

 

(forrás: Vendég&Hotel Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Készül-e korlátozásokra a 4. hullám kapcsán?

Kiadónk társoldalai