Vendég & Hotel Business Klub
30 szakács 30 alatt
December 5., Up & Down étterem
Évbúcsúztató Business Klub rendezvényünk igencsak rendhagyóra sikeredett, hiszen ezúttal nem voltak szakmai előadások, nem a jól megszokott mederben zajlottak az események.
A pesti Duna-parton, álompanorámával a háttérben mutattuk be legújabb kiadványunkat, amely nagy visszhangot váltott ki mind a hazai szállodások, mind a vendéglátósok körében. A lapban 30 fiatal magyar szakáccsal készítettünk interjút, a Turizmus Trend/Vendég & Hotel novemberi, tematikus lapszáma rajtuk kívül elsősorban a legújabb gasztronómiai trendeket, irányvonalakat mutatja be – ezek voltak évzáró klubunk fő témái.
Meghívtuk a rendezvényre a kiadványban szereplő fiatal, tehetséges szakácsokat is, hogy szakmai közönségünk megismerje őket. Tematikus számunk fő támogatója, a Mirbest Csoport mutatkozott még be röviden, és a budaörsi székhelyű Progast csapata, a magyarbólyi főzdével rendelkező Villányi Pálinka, valamint a bükkszentkereszten található családi kisvállalkozás, a Napfény Paplan 2000 Kft. is velünk tartott évzáró programunkon.
