Digitális újdonságokkal várja a családokat a Gundel Kert

Érintésmentes kávéházi és éttermi, továbbá gyermek-, és kutya étlappal csábítja a vendégeket a megújult Gundel Kert.

Mit remélt Magyarország az EU-tagságtól és mi lett mindebből 20 év alatt?
Devizahitelezés, euróbevezetés, uniós pénzek, kilátások - online Klasszis Klubtalálkozó élőben Medgyessy Péterrel!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is Magyarország korábbi miniszterelnökétől!

2024. április 22. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Folytatódik a Gundel Étterem újrapozícionálása: miután tavaly decemberben megújult belső térrel, újragondolt, ám továbbra is magyar étlappal és új szakemberekkel nyitott újra a pandémia után, májusban a koncepcióváltást folytatva a Gundel Kert gyermek- és kutyabarát vendéglátóhelyként debütált, amit a külön a gyerekek és négylábúak számára készített étlap is jelez. A frissített, könnyedebb, pénztárca barátabbá tett étlapokat pedig a Screbo digitális megoldásai teszik még egyedibbé. 

A Screbo eredetileg apartmanokba és szállodai szobákba kihelyezett tabletes megoldásokkal került be a köztudatba, ám a kovidra adott azonnali válaszként előrukkoltak egy éttermek számára elérhető érintésmentes étlap funkcióval is. A fejlesztés különlegessége, hogy a QR kóddal elérhető éttermek profilján nem csak az
étlap látható, hanem egyfajta mini weboldalként az étterem története, képgaléria és egyéb érdekes
menüpontok is elérhetők. A Screbo folyamatos fejlesztésével 2022 tavaszára elkészült Gundel Étterem
tovább gondolt oldala is, amely már nem csak az éttermi és kávéházi érintésmentes étlapot, hanem a
gyerek-, és kutyaétlapot és a gyerekek számára a játszótéri programot is tartalmazza.

“Az új felületen minden olyan érdekes elemet meg tudunk mutatni, ami a Gundel történetében fontos, ráadásul
angol és magyar nyelven is.” - mondta Pintér Mariann, a Gundel Étterem és Kávéház marketingvezetője.

Megemlítette, hogy a decemberi nyitást követően azt vették észre, hogy az asztaloknál ülő családok a gyereket a mobiltelefonnal vagy tablettel foglalják le egy-egy étkezés alkalmával. És mivel a megújult koncepció jegyében az ételek és a környezet összhangja mellett az éleményekre is komoly figyelmet fordítanak, ezért  lett a Gundel Kids név alatt futó gyermekétlap különlegessége egy olyan egyedi alkalmazás, ami egyben játék program is. A kisebbek egy térkép segítségével fedezhetik fel a játszótéri játékokat, illetve telefonon, vagy tableten kiválaszthatják a Gundel saját mobil színezőjét, de akár meghallgathatnak vagy elolvashatnak egy, az étterem történetéhez köthető mesét Marczali Ágnes csodás ábrázolásával és Kalocsányi Gábor hangján.


A Screbo adminisztrációs felülete bárki számára könnyen kezelhető, felépítése egyedileg alakítható,
bármilyen típusú tartalommal kiegészíthető és gyorsan módosítható. “A Screbo admin felületen látjuk,
hogy rögtön az első nap mennyi volt az elérés, tehát hányan nézték meg a QR-kódot és az egyes
aloldalakat. Nyilván ez a legfőbb szempont abban, hogy később milyen típusú tartalmakkal bővítsük a
platformot.” - tette hozzá Vadász Gábor, a Screbo ügyvezetője.

A vendéglátóiparban tapasztalható munkaerőhiány miatt egyre többen fordulnak olyan digitális
megoldásokhoz, amelyek az innovatív élmények mellett tehermentesítik a túlterhelt személyzetet. A
problémára megoldásként a Screbo kifejlesztette azt a rendszert, ahol az éttermekben minden egyes asztal
külön QR kóddal rendelkezik, így a rendelések közvetlenül leadhatók a felületen. Ennek egy leegyszerűsített és barátságosabb változata az úgynevezett “pincérhívó” funkció, amely ideális köztes megoldás a kapacitás optimalizálására a személyesség megtartásával.

“A QR kódos webapplikáció egy költséghatékony módszer lehet arra, hogy az éttermek helyettesítsék a
honlapjukat, vagy csak a leglényegesebb információt adják át az alkalmazással, ráadásul a fenntartási,
vagy karbantartási költségei is sokkal kedvezőbbek, sőt, a módosítás is sokkal egyszerűbb. Úgy gondolom,
hogy ez egy jó megoldás lehet más vendéglátóegységek számára is a fejlődésben. 
A Gundelben hamarosan az érintésmentes étlapunk mellett a vendégek azonnal hagyhatnak majd
véleményeket is. Szeretnénk folyamatosan fejleszteni a felületet, hogy egyfajta brand oldalként
működhessen. Nem feltétlenül az étlapra helyezzük majd a hangsúlyt, hanem amire büszkék vagyunk: a
közel 130 éves történetünkre, melyet szeretnénk átadni a vendégeinknek, kicsiknek és nagyoknak” -
ismertette a jövőbeni fejlesztési terveket a marketingvezető.

Forrás: Gundel


Csak most került az italpiacra - már nyert is egy rangos nemzetközi versenyen

Csak most került az italpiacra - már nyert is egy rangos nemzetközi versenyen 

Merész döntés volt a versenyre nevezni egy piacra került új termékkel - de bejött.
Ezt a várost is meghódította a gyorsétteremlánc

Ezt a várost is meghódította a gyorsétteremlánc  

Második éttermét nyitja a BURGER KING Zalában.
Dobja a mobilját a dobozba, és figyeljen szeretteire egy jó ebéd vagy vacsora közben!

Dobja a mobilját a dobozba, és figyeljen szeretteire egy jó ebéd vagy vacsora közben! 

Pihennek a mobilok, szárnyra kapnak a családi kapcsolatok - üzeni a VakVarjú éttermek stábja a Mobil Off Élmény On hét alkalmával.
Jöhet három izgalmas mocktail recept?

Jöhet három izgalmas mocktail recept? 

Hol vannak már azok az idők, amikor, ha nem akartunk alkoholt inni, akkor csak a víz vagy az üdítő marad?
Hol isznak a legtöbb alkoholt Európában?

Hol isznak a legtöbb alkoholt Európában? 

Van tippje? Most egy friss felmérés adatai alapján eláruljuk a helyes megfejtést. És annyit segítünk, hogy közreadunk egy fotót az első helyen végzett ország fővárosáról.
A Wolt elindítja saját hirdetési szolgáltatását

A Wolt elindítja saját hirdetési szolgáltatását 

A vállalat bejelentette hogy elindítja a Wolt Ads-et annak érdekében, hogy partnerei növekedését és láthatóságát felgyorsítsa.
Rekordszámú nevezés a nemzetközi pálinkaversenyen

Rekordszámú nevezés a nemzetközi pálinkaversenyen 

Érkezett párlat Romániából, Szlovákiából, Szerbiából és Horvátországból is.
Munkatársakat keres a Mere, az orosz diszkont cég

Munkatársakat keres a Mere, az orosz diszkont cég 

A két hónapja feladott hirdetésben a Mere beszerzési menedzser pozícióra keres munkatársakat.
Új kávépörkölő csúcstechnológiával - Budaörsön

Új kávépörkölő csúcstechnológiával - Budaörsön 

Április 11-én nyitotta meg kávépörkölő üzemét és oktatóstúdióját Budaörsön a teljes egészében hazai tulajdonú Roastar Zrt.
A Beatles grafikusa tervezett sörösdobozokat a híres sörmárkának

A Beatles grafikusa tervezett sörösdobozokat a híres sörmárkának 

A limitált kiadású dobozok Nagy-Britanniában már megvásárolhatók.

Interjú

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?
Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk

Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk 

Lendvai Levente az Arany Kaviárból érkezett a MOL torony tetején található VIRTU étterem konyhafőnöki pozíciójába.