hirdetés

Idén is lesz Dr. Ketter László Hagyományőrző Gasztronómiai Verseny

A Gödöllő Környéki Regionális Turisztikai Egyesület (GKRTE) évadzáró, XVIII. Dr. Ketter László Hagyományőrző Gasztronómiai Versenyét és a Budapesti Gazdasági Egyetem közreműködésével tartandó szakmai konferenciáját 2019. december 07-én (szombaton) 8:00 órától Dány településen, a Gyöngyvirág Vendéglőben (Szabadság út
2. szám alatt) rendezi meg.

hirdetés

Az Első Magyar Fehérasztal Lovagrend képviselőjének irányításával működő zsűri ebben az évben levesek, előételek, főételek, valamint befejező fogások, disznótoros tematikájú ételek témakörében készült ételek minősítését, értékelését, a legkiválóbb csapatnak járó „Első Magyar Fehérasztal Lovagrend” vándordíjának, illetve a verseny támogatói által felajánlott díjaknak odaítélését végzi.

A Dr. Ketter László Hagyományőrző Gasztronómiai Verseny három kategóriában, 3-5 fős csapatok részére került meghirdetésre:

1) hagyományőrzők: civil szervezetek, önkormányzatok, intézmények képviselői

2) szakemberek: éttermek, vendéglők, szállodák szakemberei

3) vendéglátóipari szakmunkás-, szakközépiskolai tanulók,főiskolai és egyetemi hallgatók

A versenyre a GKRTE This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail vagy 2100 Gödöllő, Patak tér 7. posta címén, legkésőbb 2019. szeptember 30-ig lehet jelentkezni. Amennyiben az Egyesület évadzáró gasztronómiai versenyén a rendezvény támogatóiként kívánnak közreműködni, abban az esetben - a verseny díjazottai részére felajánlandó díj megnevezésének megjelölésével - ezen szándékukat a verseny szervezőivel a fentiekben megjelölt postai, vagy e-mail címen közölni szíveskedjenek. A szponzorok által felajánlott értékes díjakat a szakmai zsűri értékelését követően a verseny támogatói adják át a díjazottaknak. 

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai