Óriási show és 1 milliós nyeremény

10 nap múlva két napos rendezvénysorozattal és 1 millió forint fődíjú nyereményjátékkal nyílik meg a Westend felújított ételudvara.

A Westend területének 15%-át és egyben legforgalmasabb részét érintő beruházást egy alapos kutatás előzte meg a fogyasztói igényekről. Ehhez jött még a nemzetközi trendek és a saját értékrend integrációja.

Az ikonikus bevásárlóközpont történetének legnagyobb megújulása lassan a végéhez ér, a közönség tíz nap múlva birtokba veheti az új ételudvart. A végeredményről egyelőre annyit lehet tudni, hogy az új enteriőrt a természet inspirálta, ötvözi a korábbi építészeti jegyeket a legfrissebb építészeti és technológiai megoldásokkal, továbbá visszaköszönnek majd benne a Westend arculati elemei is.

A jövő hétvégén egy nagyszabású programsorozattal várnak mindenkit, akik elsőkként szeretnék megnézni, milyen lett az új food court, ami a kulturált étkezésen kívül közösségi térként is funkcionál majd. Ezt tükrözi az új márkanév is: a Food&Friends. Az, hogy egészen pontosan milyen lesz az új étkezőtér, egyelőre még meglepetés, de július 22-én, szombaton 12 órától mindenre fény derül, amikor egy káprázatos előadással mutatják meg az elkészült ételudvart és annak újdonságait a látogatóknak.

A legfontosabb elemek: a fenntarthatóság, a közösség, az innováció és a változatosság is megjelenik majd a nyitóshow közel 40 táncosának és légtornászának előadásában, amit grandiózus fényjáték kísér, továbbá fellép a Vasovski Symphonic, Radics Gigi és Király Viktor. A látványos előadás 12.00-12.20-ig tart, érdemes tehát időben érkezni! A nyitóhétvége alatt bárki próbára teheti a szerencséjét is. Az egyéb ajándékok mellett a legszerencsésebbek 10 000 vagy 100 000 forint értékű ajándékkártyákat, de akár az 1 000 000 forintos fődíjat is kipörgethetik a nyereménykeréken, amivel akár egy évig ingyen lehet étkezni a Food&Friends ételudvaron! Ehhez pusztán egy Westend applikációba történő regisztráció és egy fogyasztásról szóló blokk bemutatása szükséges.

A bevásárlóközpont azokra is gondol, akiknek nem jut megfelelő mennyiségű étel az asztalára. A nyitóesemény napjától elérhető lesz az ételudvaron a Gyermekétkeztetési Alapítvány adománygyűjtő terminálja, amelynél a látogatók jótékonykodhatnak a szervezet javára. Ezen felül minden július végéig eladott ételadag után 50 forinttal maga a Westend is segíti az alapítványt, ami az éttermek látogatottságát felmérve jelentős összeg lesz.

A nyitóeseményen lesz még FabLab x Hello Wood kézműves workshop a faanyagok szerelmeseinek, zero waste workshop azoknak, akik a hulladék mennyiségét szeretnék csökkenteni, és a selfie droidot is ki lehet majd próbálni. A jó hangulatról egész hétvégén DJ Immi V gondoskodik.

A Westend ételudvar újranyitásának programjain a részvétel ingyenes!

Forrás: West End


Rekordszámú nevezés az Év pálinkás bonbonja-2025 versenyen

Rekordszámú nevezés az Év pálinkás bonbonja-2025 versenyen 

Harmadik alkalommal hirdették meg a versenyt, amelyre 143 nevezés érkezett az ország minden részéből és a Felvidékről.
Görög fánk dubai csokival, kecskesajtos vegetable szendvics, smash burger sültkrumplival

Görög fánk dubai csokival, kecskesajtos vegetable szendvics, smash burger sültkrumplival 

Mutatjuk az idei első Food Truck Show legizgalmasabb ételeit.
Régi ízek, új trendek: jön a kürtöskalács fesztivál

Régi ízek, új trendek: jön a kürtöskalács fesztivál 

A tradíció és az innováció összefonódása kürtőskalács ünnepén.
Tíz éve Tatán – Pesti István, Magyarország egyik legjobb séfje

Tíz éve Tatán – Pesti István, Magyarország egyik legjobb séfje 

Az ország egyik legnevesebb séfje szerepel kiadónk, a Klasszis Média idén is megrendezésre kerülő, szállodákat és éttermeket megcélzó designversenyének zsűrijében.
Kóstoló régi magyar szőlőfajták boraiból

Kóstoló régi magyar szőlőfajták boraiból 

A nagykóstolón több mint húsz Kárpát-medencei pincészet mintegy ötven borával ismerkedhetnek meg a látogatók.
Új koktélok és pezsgőpremierek a főváros tetején

Új koktélok és pezsgőpremierek a főváros tetején 

Ismét megnyitotta kapuit Budapest egyik legkülönlegesebb skybarja, a Hilton Budapest szálloda tetején található White Raven.
Gulyáságyú és tacskófutam – indul a food truck szezon

Gulyáságyú és tacskófutam – indul a food truck szezon 

Ismét a Kincsem Parkban gyülekeznek a legjobb mozgó street foodosok.
Jelentős forgalomcsökkenésről számolt be a gyorsétteremlánc

Jelentős forgalomcsökkenésről számolt be a gyorsétteremlánc 

A McDonald’s jelentős forgalomcsökkenést jelentett be az idei első negyedévre vonatkozóan.
Megújult a TRIBE Budapest Stadium éttermi kínálata

Megújult a TRIBE Budapest Stadium éttermi kínálata 

Új séf, új étlap, új élmények.
Ilyen lesz a Balaton egyik legújabb étterme

Ilyen lesz a Balaton egyik legújabb étterme 

Május végén nyitja meg kapuit Alsóörsön az Y by Rácz Jenő étterem, amely a Michelin-csillagos séf, Rácz Jenő vezetésével várja a vendégeket.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.