hirdetés
hirdetés

A brit síturisták után kapkodnak az alpesi síterepek

Megugrott a franciaországi üdülési foglalások száma, miután Párizs bejelentette, hogy enyhíti a brit utazókra vonatkozó korlátozásokat. A turizmusból élő vállalkozások szinte azonnal a gyakorlatban tapasztalják a lazítás hatását az alpesi síterepeken.

hirdetés

A felvonók már teljes üzemmódban járnak az olasz határ közelében magasodó hegyláncokon, adta hírül Val-d'Isère turisztikai hivatala a Twitteren.

 

Ausztria is igyekszik élénkíteni a téli idegenforgalmat: az osztrák hatóságok engedélyezték a három oltással rendelkezők beutazását az Egyesült Királyságból is.

Svájc és Németország is hasonló intézkedéseket hozott január elején.

Olaszország már két oltás után engedélyezi a briteknek is a sífelvonók használatát.

A tavalyi téli szezonban nagy volt az ágazat bevételkiesése, az idei síidényben az idegenforgalom élénkítése a legfőbb célkitűzés.
(forrás: Twitter / Euronews)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk