hirdetés

Megnyitja első szállodáját Szerbiában az Orbis Hotel Group és az AccorHotels

Az Orbis Hotel Group, az AccorHotels stratégiai partnere, illetve valamennyi AccorHotels márka kizárólagos képviselője a kelet-európai régióban, megnyitja első szállodáját Szerbiában, a Mercure Belgrade Excelsior-t. 

hirdetés

Szerbia első AccorHotels márkájú szállodája, melyet az Orbis Hotel Group fog üzemeltetni a tulajdonos LAMPSA SA.-val kötött menedzsment-szerződés keretein belül, várhatóan 2017 szeptemberében nyit.

A francia, lengyel és görög szállodaipari szereplők új együttműködésének köszönhetően a Mercure hálózat legújabb tagjával Szerbia a kilencvenhatodik ország, ahol az AccorHotels üzemel. A híres belgrádi „Excelsior” egy világszerte több, mint 4100 szállodával rendelkező nemzetközi csoport tagja lesz, mellyel Belgrád egy új potenciális felfedezhető desztinációvá válik a világszerte ismert szállodavállalat mind a 32 millió hűségprogram-tagja számára.

„Célunk, hogy szállodahálózatunk bővítésével megerősítsük regionális vezető pozíciónkat, elsősorban erős befektetőkkel együttműködve, illetve olyan új piacokra való belépéssel, ahol eddig nem voltunk jelen. Szerbia egy jelentősen fejlődő piac hatalmas lehetőségekkel nemzetközi márkájú szállodák számára, olyan erős regionális támogatással, mint az Orbis.

A Mercure megérkezésével az egyetlen olyan midscale szállodamárkát vezetjük be a szerb piacra, amely egy nemzetközi hálózat erejét kombinálja a komoly minőség iránti elköteleződéssel és az otthonos szállodai élményekkel, melyek a helyi közösségekben gyökereznek” – nyilatkozta Gilles Clavie, az Orbis Hotel Group elnök-vezérigazgatója.

A jelenleg is működő Hotel Excelsior 73 szobával, étteremmel és egy konferenciateremmel rendelkezik. A neoklasszicista külső és belső hangulatával a szerb főváros lüktető szívében egy ideális lokációt ajánl a szálloda, mely lehetőséget ad Belgrád történelmének és jövőjének a felfedezésére. 

„Örömmel vezetjük be a Mercure márkát Belgrádban. Az AccorHotels/Orbis csoporttal való együttműködésünk lehetőséget jelent számunkra, hogy a világ egyik legerősebb és legjelentősebb szállodavállalatának, nemzetközi disztribúciójuknak és marketingerejének a részei legyünk. Biztosak vagyunk benne, hogy ez az együttműködés segít megmutatni szállodánkat és Belgrád városát a világnak” – nyilatkozta Anastassos Chomenidis, a LAMPSA SA. ügyvezető igazgatója.

 A Hotel Excelsior Beograd szállodát 1921-ben építették és 1924. március 15-én nyitották meg. Az építési projektet bécsi építészek végezték. 

forrás: 123rf.com
forrás: 123rf.com

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Mit gondol az idei Utazás kiállításról?

Kiadónk társoldalai