hirdetés
hirdetés

Szállodafejlesztés a BudaPart beruházásnál

Újabb épület kivitelezése kezdődött meg a BudaPart ingatlanfejlesztésben. Ahogy Schrancz Mihály, a Property Market Kft. ügyvezető igazgatója a Portfolio-nak adott interjújában már decemberben utalt rá, megállapodást kötöttek a Radisson lánccal egy 4 csillagos hotel-és iroda vegyes funkciós fejlesztésre, a beruházás negyedik üteme tehát hotel és irodaház funkciót lát majd el. A BudaPart DOWNTOWN név alatt zajló fejlesztés során épülő Radisson Hotel Budapest BudaPart szállodát a Radisson Hotel Group nemzetközi szállodalánc üzemelteti majd.

hirdetés

Szállodafejlesztéssel folytatódik a BudaPart ingatlanfejlesztése negyedik üteme. A több mint 11 ezer négyzetméteren megvalósuló hotelben 198 szobát alakítanak ki – ebből 174 standard és 24 superior szoba-, emellett létrejön egy 175 fős étterem, konferenciatermek és egy fitneszterem is. A szálloda legfelső szintjén pedig egy skybar kialakítását tervezik - írja a portfolio.hu.



A szálloda mellett a fejlesztés során egy hét emeletes irodaház is helyet kap, ami közel 8000 négyzetméteren kínál majd irodaterületet és 350 négyzetméteren üzlethelyiségeket, továbbá két mélygarázs szint is tartozik hozzá.

A kialakításánál a fenntarthatóság jegyében figyelnek arra, hogy az épület energia- és vízigényét minimálisra csökkentsék, több intelligens épületgépészeti megoldást alkalmaznak, valamint előtérbe helyezik a megújuló, zöld energiahasználatot is. Az épület a BudaParton megvalósuló 13 irodaház közül a harmadik, aminek építését már elkezdte a Market Építő Zrt. A KÖZTI építésziroda tervei alapján megvalósuló komplexum átadása 2023-ra várható.

(forrás: portfolio.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai