hirdetés
hirdetés

80 ország, 147 körutazás, 1000 Út

140 oldalon jelent meg az 1000 Út idei katalógusa Összesen 80 országba kínálnak 147 körutazást 333 időponttal. 

hirdetés

Gorszkij Jaroszlav, az 1000 Út irodavezetője a 2017. év főbb eredményei közül kiemelte az 50, egzotikus országba induló csoportjukat, elkönyvelve mindezt az egzotikus körutazások sikeres bevezetéseként. Ezek a kis létszámmal – legfeljebb 20 fővel — induló, igényesen megszervezett utak egyre fontosabb részét képezik az árualapnak. A kínálatban idei újdonságként Kenya, Ausztrália, Marokkó, Mauritius, Seychelles-szigetek, Kanári-szigetek szerepelnek. De Oroszország is tartja pozícióit, sőt! „Továbbra is nőtt az oroszországi utak forgalma” — újságolta.

A korábban külön katalógusban szereplő Korzika és Szardínia idén bekerült a nagy katalógusba — derült ki. Bővül a Bor és Gasztro utak kínálata. Külön kategóriát képeznek az északi utak. Itt újdonság az útvonalat közvetlenül repülő Wizz Air járat. A menetrendnek köszönhetően több időt tölthetnek a csoportok programokkal. Szentpétervár népszerűségét bizonyítja, hogy 23 időpontban indul út, Moszkvával összekötve 11 alkalommal, míg az orosz főváros önállóan 8-szor szerepel a kínálatba. „ Számos időpontra a prospektus megjelenésekor már elfogyott a hely” — hívta fel a figyelmet Gorszkij Jaroszlav. 

Szintén kiemelte, hogy a 12 százalékos vagyoni biztosítékot fizető irodák között az 5. helyet foglalja el az 1000 Út. A forgalomnövekedést leköveti az iroda tényleges bővülése is: további helység megvásárlásával növelik a munkahelyek számát. Jelenleg 26 munkatárs dolgozik az irodában.

„A kínálat sokszínűségének és az utak minőségének köszönhetően egyre több utas választja az 1000 Utat” — mondta az ügyvezető. 

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk