hirdetés

15 küldőpiac 15-15 percben - Külpiaci trendek a sikeres beutaztatásért

Magyarország legfontosabb, illetve feltörekvő küldőpiacainak bemutatása, a turisztikai hálózat fejlesztésének támogatása a fő célja szerkesztőségünk 15 küldőpiac 15-15 percben címmel szervezett konferenciájának.

hirdetés

A pénteki szakmai rendezvény két részből áll: az első részben a sikeresen teljesítő küldőországokat, az onnan érkező utazók szokásait, érdeklődési köreit mutatják be az előadók, délután pedig azokra a helyekre koncentrálnak, amelyek viszonylag ismeretlenek és újak a magyar utazási szakmának, de nagy potenciállal rendelkeznek.

Puczkó László, a Xellum vezérigazgatója a konferencia első előadója, egyben programunk moderátora. Előzetesen a Turizmus Online-nak elmondta, egy új célállomás megnyitása nagyon sok időt, energiát, és főleg információt igényel, de ezt sokan nem veszik figyelembe, korlátozott adatok alapján próbálkoznak, így nem csoda, ha a kísérletezés sikertelen lesz.

Az ismert turisztikai szakértőtől megtudtuk azt is, nem csak országokat, hanem azon belül régiókat is vizsgálni kell, mert teljesen eltérő szokások, igények mutatkozhatnak, a sikerhez pedig ezeket is meg kell ismerni. Emellett kiemelte a valós és hasznos információk beszerzését, amelyben ma még lenne hova fejlődni.

 

(forrás: turizmusonline.hu)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ha balatoni vendéglője vagy szálláshelye van, milyen várakozásokkal néz az őszi szezon elé?

Kiadónk társoldalai