hirdetés

Hat új szálláshely a Magyarországi Ifjúsági Szállások Szövetségében

Sikeresen lezajlott az ifjúsági szállások Nemzeti Tanúsító Védjegyét bevezető roadshow. Megkezdődtek a szálláshely minősítések és megszületett az első „3 hátizsákos” minősítés is. Elindultak a szakmai képzések nagyszámú résztvevőkkel, és hat új tag csatlakozott a szervezethez. Ezek voltak a MISZSZ eddigi eredményei 2015-ben.

hirdetés

Május 8-án lezajlott a Magyarországi Ifjúsági Szállások Szövetségének éves közgyűlése. A közgyűlés egyhangúlag elfogadta a 2014 évi beszámolót és közhasznúsági jelentést. A közgyűlés 2015-ös terveit is ismertették, melyek között szerepel a minél több szálláshely védjegyes minősítése, a védjegy kiterjesztése nem üzleti célú ifjúsági szállásokra és városi hostelekre, valamint további szakmai képzések szervezése. A szövetség jobban szeretne nyitni a budapesti hostelek felé is az idei évben.

Megszületett az első hátizsákos védjegyminősítés, melyet a legmagasabb besorolással - 3 hátizsákkal - a miskolci UNI-HOTEL DIAKOTTHON nyert el. Emellett a budapesti Marco Polo hostel második alkalommal ment át Hostelling International Quality Management System auditján. A HIQ minősítés a kiemelten magas színvonalú ügyfél kezelésért és az ezt biztosító rendszer folyamatos használatáért járó nemzetközi tanúsítvány.

A szövetséghez az idei közgyűlésen hat új tag is csatlakozott:

1) Katica Tanya – Patca
2) Öregbakony Túristaház – Bakonyszentlászló
3) RÓNA Gyermek és Ifjúsági Üdülő – Balatonakali
4) Eurostrand Camping – Sarud
5) Maverick City Lodge – Budapest
6) Öko-Land Tábor – Bánk

Április 23-án 30 fő részvételével megszervezett egész napos szakmai képzés sikerére való tekintettel a szövetség újabb képzési napokat hirdetett meg május 28-ra és június 3-ra.

További információk: www.miszsz.hu

Hegyi Barbara titkár
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
20/283-55-65

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Hogy látja az idei évet az előzetes foglalások alapján?

Partnerünk