hirdetés
hirdetés

További attrakciókkal bővül a hajdúszoboszlói Hungarospa

Bővítik a fedett élményfürdőt és a gyógyfürdőt, a strandfürdő egy részét pedig négy évszakossá alakítanák.

hirdetés

Hajdúszoboszló város képviselő-testülete az elmúlt héten fogadta el az üdülőhely 2025-ig szóló turizmusfejlesztési stratégiáját. Ebből kiderült az is, hogy milyen fejlesztési tervek vannak a Hungarospa fürdőkomplexum kapcsán - írja a Termál Online.

A fejlesztési program első eleme, a Prémium Zóna már megvalósult 2021 nyarán. Ezen felül 2025-ig még többféle, a fürdőkomplexumot érintő fejlesztés várható. Szintén nagy volumenűnek ígérkezik, az Aqua-Palace élményfürdő bővítése. Ezen felül a gyógyfürdőhöz kapcsolódóan egy új épületszárnyat és egy exkluzív fürdőrészt alakítanának ki Park Spa néven.

Forrás: www.hungarospa.hu
Forrás: www.hungarospa.hu


Szintén a tervek között szerepel a strandfürdői tradicionális fürdőrész átalakítása, ami a medencék átépítését és négy évszakossá alakítását foglalja magában.

Az Aquapark működésébe bevonnák a tópartot és a szigetet, valamint új csúszdákkal bővülne a kínálat. Továbbá az Árpád uszoda fejlesztése is a 2025-ig szóló tervek között szerepel.

A fürdőkomplexum saját szállodáját, Hungarospa Thermal Hotelt a jelenlegi háromcsillagos szintről négycsillagossá fejlesztenék. A Thermal Campingbe pedig új mobilházakat telepítenének és korszerűsítenék a szociális létesítményeket.

(forrás: Termál Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk