hirdetés
hirdetés

A Vodafone vezér váltja a TUI főnököt

2013 februárjában leköszön a TUI elnöke, dr. Michael Frenzel, akit posztján a Vodafone németországi igazgatója, Friedrich Jousesen vált fel. 

hirdetés

A vállalat hétfőn jelentette be, hogy Frenzel az igazgatótanácsban eltöltött 25 év után jövő év elején nyugdíjba vonul, írja a Tourexpi. Joussen a lap szerint októberben csatlakozik a TUI AG igazgatótanácsához és február 13-tól tölti majd be a cég ügyvezető igazgatói posztját. A cég által kiadott közlemény szerint Michael Frenzel 1988-ban csatlakozott az akkor szén- és acéliparban működő Preussag AG vállalathoz és alakította a céget a világ turizmusának egyik legnagyobb játékosává. Ma a vállalat a turizmusban évente megközelítőleg 17,5 milliárd eurós forgalmat generál és világszerte 73 700 dolgozót foglalkoztat.

hirdetés

Címkék

TUI
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk