hirdetés
hirdetés

A Zöld-foki szigetekre is repül télen a Transavia

Hollandia legnagyobb low cost légitársasága a Transavia, amely Budapestre is közlekedik heti négy járattal. 

hirdetés

Hollandia három repülőteréről (Amszterdam, Rotterdam és Eindhoven) 10 darab Boeing 737-700-as és 17 darab Boeing 737-800-as gépeikkel összesen 97 célállomásra repülnek menetrend szerinti és charter járatokkal. Külön vállalat, a Transavia France repüli a desztinációk egy részét Párizsból. A légitársaság az Air France-KLM Csoport tagja.

Úti céljaik között található számos európai város, a spanyol szigetek, észak-afrikai és arab-félszigeti célpontok. A légitársaság tervei szerint az idei téli menetrendben, október 30-tól heti két járatot indít a Zöld-foki szigetekre Amszterdamból. Nyaralódesztinációkra fókuszáló téli menetrendjében heti két alkalommal repül a Transavia Dubaiba is az idei év végén, illetve bővíti kanári-szigeti és marokkói járatai számát. Szintén újdonság, hogy az idei télen Németország Weeze repülőteréről is indít jártokat olyan kedvelt spanyol úti célokra, mint Alicante és Malaga. Természetesen a síelőknek is kedvez az idei télen is a légitársaság, járataival több mint 50 sírégió válik elérhetővé. 

A Transavia úgynevezett „low fare and care” filozófiát követ, a kisgyerekkel utazóknak például külön súlykedvezményeket adnak. A gondoskodás elsősorban komplett tájékoztatást, a valamivel több utas- és poggyász kedvezményt, valamint megbízhatóságot jelent. Eladásaik 90%-át interneten keresztül bonyolítják, mellyel weboldaluk Hollandia egyik leglátogatottabb információs oldala.

Veér Jenő
a szerző cikkei

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk