hirdetés
hirdetés

Ágyban, párnák közt az Air France fedélzetén

A Sofitel és az Air France együttműködésének köszönhetően puha paplannal takarózhatunk és pehelypárnán hajthatjuk álomra fejünket repülés közben.

hirdetés

A Sofitel bejelentette a Sofitel MyBed exkluzív koncepciójának a bevezetésétaz Air France La Premiére lakosztályának fedélzetén. A Sofitel MyBed egy különleges ágyazási koncepció, melyet kifejezetten a Sofitel számára fejlesztettek ki. Az együttműködés keretében egy paplan és a legpuhább pelyhekkel töltött párna áll az utasok rendelkezésére.

Amikor az utas készen áll a lefekvésre, az Air France személyzete elhelyez az ülésen egy matracot, biztosítva a legnagyobb kényelmet az utas számára. A matracra helyezik a Sofitel MyBed szettet a nagy pehelypárnával és paplannal. A párnahuzat puha pamutból készült, szem előtt tartva a maximális puhaságot és biztositva a pihentető éjszakai alvást: egy ágy, ami felér a világ legkülönlegesebb hoteljeivel és a saját otthona hálószobájának kényelmével is.

Forrás: Sofitel Facebook oldala
Forrás: Sofitel Facebook oldala

“Mint a francia elegancia nagykövete a világban, a Sofitel örömmel állítja szolgálatba a legjobb francia szakértelmét, hogy az Air France-szal együtt biztosítsa a különleges éjszakákat. Igazi kihívást jelentő feladatunk az volt, hogy biztosítsuk az utasok álmát a csillagok között, ugyanolyan mértékű kényelemmel és luxussal, mintha egy Sofitel hotelben szálltak volna meg” – nyilatkozta Rick Harvey Lam, az Accor Luxus és Felsőkategóriás Márkáinak Globális Marketing Alelnöke.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk