hirdetés
hirdetés

Az Anubis Travel képviseli Magyarországon az Egypt Air légitársaságot

Az Anubis Travelt nevezte ki magyarországi vezérképviselőjének az Egypt Air légitársaság - tájékoztatta lapunkat Ahmed Bahgat ügyvezető. 

hirdetés

Az Anubis Travel április eleje óta látja el az egyiptomi nemzeti légitársaság teljes hazai képviseletét, üzemelteti a Deák téri és a repülőtéri irodát. Ahmed Bahgat, az Anubis Travel ügyvezetője kiemelte, hogy a tervek között szerepel, hogy a téli menetrendi időszakban a jelenlegi heti négy járat helyett napi járat közlekedjen a Budapest-Kairó útvonalon, szóba került egy nagyobb kapacitású repülőgép forgalomba állítása is.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk