hirdetés
hirdetés

Az Anubis Travel képviseli Magyarországon az Egypt Air légitársaságot

Az Anubis Travelt nevezte ki magyarországi vezérképviselőjének az Egypt Air légitársaság - tájékoztatta lapunkat Ahmed Bahgat ügyvezető. 

hirdetés

Az Anubis Travel április eleje óta látja el az egyiptomi nemzeti légitársaság teljes hazai képviseletét, üzemelteti a Deák téri és a repülőtéri irodát. Ahmed Bahgat, az Anubis Travel ügyvezetője kiemelte, hogy a tervek között szerepel, hogy a téli menetrendi időszakban a jelenlegi heti négy járat helyett napi járat közlekedjen a Budapest-Kairó útvonalon, szóba került egy nagyobb kapacitású repülőgép forgalomba állítása is.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!

Meghosszabbított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés