hirdetés
hirdetés

Bemutatta katalógusát a Neckermann

A Neckermann idén szeptember 10-én tartotta katalógus bemutatóját a Ramada Resortban és az Aquaworldben, Budapesten.

hirdetés

A rendezvényen több mint 150 utazási irodából érkezett értékesítő, akik megismerkedhettek a Neckermann már megjelent téli azaz a Síajánlatok & Téli üdülések és az Utazások repülővel katalógusokkal. Ízelítőt kaptak a téli Városlátogatások – City és a Belföldi ajánlatok katalógusokról is, melyek megjelenése októberre várható.

A meghívott előadók révén kiemelt figyelmet kapott a kínálatából Szlovákia, Steiermark, Tenerife és a SENTIDO HOTELS & RESORTS szállodalánc.

A cég sí ajánlatai között idén szerepel Szlovénia is 4 szállodaajánlattal, plusz 2 csomagajánlattal az ott megrendezésre kerülő Sírepülő Világkupára (Planica) és az Alpesi Sí Világkupára (Kranjska Gora).

Az Utazások repülővel kínálatába Dubai és a Török Riviéra került be újdonságként. Dubajba a Neckermann bécsi indulással biztosít járatot illetve 4 szálloda ajánlatát kínálja katalógusában. A török riviérára novembertől áprilisig Budapestről és Bécsből is biztosított a Neckermann-nál az utazás.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!

Meghosszabbított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés