hirdetés
hirdetés

Marketingest vált a Best Reisen

8 év után távozik a Best Reisen marketing részlegéről Nagy Évi, akinek 2013. augusztus 9. az utolsó munkanapja az utazásszervezőnél.

hirdetés

Évi az utazási szektoron kívül, de továbbra is marketing vonalon folytatja pályafutását. A szakember partnereinek köszöni az elmúlt éveket, a sikeres együttműködéseket, a végtelen türelmet, a munkakapcsolatból született barátságokat. Feladatait kolleganője, Németh Ágnes veszi át. Augusztus 12-től minden marketinges együttműködéssel kapcsolatban őt kereshetik az alábbi elérhetőségeken:

Németh Ágnes
E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tel.: 06 1 465 0883/209 mellék

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk