hirdetés
hirdetés

Dunakavicsok: itt a podcast friss adása!

A jövő turizmusával, az újturizmus világával foglalkozó szakmai podcast legfrissebb adása arra keresi a választ, hogy milyen eljárásokkal tehető Bécs, Pozsony és Budapest turizmusa egymás számára átjárhatóbbá, miként ösztönözhető a fővárosokba irányuló belföldi vendégforgalom?  (X)

hirdetés

Nagy-Szász István budapesti szállodás szakember, valamint Kovács Balázs, Bécsben élő turisztikai tanácsadó által indított online rádióműsor legfrissebb, immáron hatodik adásában, konkrét példákon keresztül bemutatják azon innovatív termékfejlesztési lehetőségeket, amelyek által az új turizmus szempontjából Bécs, Pozsony és Budapest egymás felé jobban átjárhatóbbá válhat. A közös operafesztiválok, az éves közlekedési bérletek kölcsönös elismerése, a diaszpóra turizmus mozgalom felélesztése, mind csak egy-egy kiragadott példa a megoldási javaslatok közül.

Az adás második felében a Hallgatók megtudhatják, milyen leleményes megoldással nyitott a harmincas években képviseleti irodát „Budapest székesfőváros” Bécsben, s ennek milyen tanulságai vannak az újturizmus szempontjából. Az adásban elhangzik, hogy már 100 évvel ezelőtt is a „pozsonyi villamossal” Bécs belvárosából a pozsonyi citybe teremhettük rövid időn belül, hasonlóan, ahogy manapság ezt a Twin City Liner fedélzetén megtehetjük. Kulináris élvezetek nélkül a mostani adás Hallgatói sem maradnak, akik számos érdekes sztorik hallhatnak a Duna-régióból. Kövessék a Dunakavicsok turisztikai podcast adásait ITT, ismerjék meg a jövő turizmusát formáló trendeket és gondolatokat!

A legfrissebb adás a nyílra kattintva hamarosan indul. Hallgassa meg most!

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

A legnagyobb versenytársak ma a turizmusban azok az ágazatok, amelyek elhalásszák az értékes munkaerőt. Ebben a versenyben a képzés a legnagyobb fegyver. Ez őszi lapszámunk egyik fókusztémája.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk