hirdetés
hirdetés

Elkészült Esztergom-Budapest Főegyházmegye turisztikai honlapja

A honlapon a főbb templomokon kívül az egyházmegye további intézményei is bemutatkoznak, így többek között a Keresztény Múzeum, a Főegyházmegyei Kincstár és a Pálos Könyvtár is.

hirdetés

A gasztrokínálat mellett pedig céges és családi rendezvényhelyszíneket is kínál az oldal, legyen szó borkóstolóról, esküvőről vagy baráti összejövetelekről.

pixabay.com
pixabay.com
 

A térség szálláshelyei között pedig a hoteleken kívül, zarándok- és táborozóhelyek is szerepelnek. A vízi és szárazföldi programkínálat mellett a családok részére múzeumpedagógiai foglalkozásokat is ajánl a honlap, melyek során a gyerekek játékos formában ismerhetik meg az adott nevezetességet.

Emellett a felnőttek a tematikus túrák során a templomok rejtett kincseit fedezhetik fel. Az eseménynaptárban pedig a régió aktuális kulturális, vallási és szabadidős programjai szerepelnek. A személyre szabott útitervvel pedig mindenki a saját elképzelése szerint járhatja be a Főegyházmegye értékeit.

www.visitesztergom-budapest.hu a térség vallási, kulturális és történelmi helyszíneinek bemutatása mellett - mint ahogy a mottójukban is szerepel- Lélekemelő élményeket kínál a látogatóknak.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk