Élőben nézheti a világ 50 legjobb étterme díjátadóját

A S. Pellegrino és az Acqua Panna 16. alkalommal csatlakozik A világ 50 legjobb étterme (The World's 50 Best Restaurants) díjátadó jubileumi, 20. rendezvényéhez július 18-án, Londonban.

A világhírű gasztronómiai gála a nemzetközi éttermi közösséget hozza el a brit fővárosba a történelmi Old Billingsgate Marketen megrendezett eseménnyel. A 2022-es díjátadó különleges vendége a többszörös díjnyertes színész és közismertínyenc, Stanley Tucci, aki az esemény házigazdájaként felfedheti majd az első helyezést elnyerő éttermet.

 

A S.Pellegrino és az Acqua Panna a kulináris kiválóság elkötelezett partnereiként támogatják és népszerűsítik a kiemelkedő éttermeket és a gasztronómiai tehetségeket. Az ásványvízmárkák az est egyik fő eseményének, a #50BestTalksnak lesznek a házigazdái, ahol a világ legbefolyásosabb étteremvezetőivel együtt az S. Pellegrino Young Chef Academy Award 2019-21 győztese, Jerome Ianmark Calayag mesél majd szakmai útjáról, a gasztronómia jövőjéről és megoszt néhány tippet is a felejthetetlen vendéglátáshoz. Jerome Ianmark Calayagról a mellékletben találhat fotókat.

A világ 50 legjobb éttermének 2022-es díjátadóját az alábbi linken élőben lehet követni július 18-án, 21.30-tól.: https://www.finedininglovers.com/article/50-best-restaurants-2022-live

Forrás: Flow pr


Sonkafőzésnél  hallgassunk Bíró Lajosra!

Sonkafőzésnél hallgassunk Bíró Lajosra!  

Így nem lesz kemény és íztelen a húsvéti sonka.
Újra magyar lesz a Boci csoki és a Melba kocka

Újra magyar lesz a Boci csoki és a Melba kocka 

Megvásárolja a Boci, a Melba és a Párizsi kocka védjegyeit a Cerbona a Nestlétől.
Több mint száz nemzetközi borszakértő a hazai boros csúcstalálkozón

Több mint száz nemzetközi borszakértő a hazai boros csúcstalálkozón 

Több mint száz külföldi szakember ismerkedhet a magyar borral az idei Hungarian Wine Summit nemzetközi szakmai csúcstalálkozón.
Siemens-innováció:  ételmaradékból meleg víz

Siemens-innováció: ételmaradékból meleg víz 

A cég támogatásával valósul meg a hulladékból energiát előállító zöld megoldás.
Délutánba nyúló reggeli egy luxusszállodában

Délutánba nyúló reggeli egy luxusszállodában 

A Matild Palace-ban jellegzetes helyi finomságokat és a nemzetközi villásreggeli-klasszikusokat kóstolhatunk.
Borok a húsvéti sonka mellé

Borok a húsvéti sonka mellé 

A legmeghatározóbb fogás az ünnep során a húsvéti sonka, de megválasztani mellé a megfelelő bort.
Két magyar pezsgő a világelitben

Két magyar pezsgő a világelitben 

Az egyik exkluzív termék, kizárólag a Michelin-csillagos Babel Budapest étterem számára készült.
Ünnepel a Balatoni Kör

Ünnepel a Balatoni Kör 

Tíz éves születésnapját ünnepli a Balaton közepén, egy hajón megalakult társaság.
Sakura ünnep a fedélzeten

Sakura ünnep a fedélzeten 

Az Emirates különleges tradicionális japán fogásokkal idézi meg a szigetország cseresznyefa virágzásához kapcsolódó hagyományait.
Vasárnap megnyílik a SÜTIUTCA

Vasárnap megnyílik a SÜTIUTCA 

A Csányi utcában 12 kültéri installációban mutatják be a kortárs zsidó kulturális és gasztronómiai életet.

Interjú

Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk

Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk 

Lendvai Levente az Arany Kaviárból érkezett a MOL torony tetején található VIRTU étterem konyhafőnöki pozíciójába.
„Egy B2B vásárt részesítenénk előnyben, ahol a szakmai tapasztalatcsere venné át a főszerepet”

„Egy B2B vásárt részesítenénk előnyben, ahol a szakmai tapasztalatcsere venné át a főszerepet” 

 Molnár Judittal, a Magyar Utazási Irodák Szövetsége (MUISZ) elnökével beszélgettünk.
Történetek a Várból: végre nem hajtott végrehajtásról, kitiltott turistabuszok behajtásáról

Történetek a Várból: végre nem hajtott végrehajtásról, kitiltott turistabuszok behajtásáról 

Sokak előtt ismert a Ruszwurm Cukrászda tulajdonosa, Szamos Miklós és a Budavári Önkormányzat jelenlegi vezetője, Váradiné Naszályi Márta polgármester között zajló vita. Erről és a turistabuszok ügyéről is beszélgettünk.