hirdetés

Green Holidays: 500 milliós vagyoni biztosíték az Uniqánál

A Green Holidays kft. hosszas és kitartó munka végén stratégiai együttműködést kötött az Uniqa Biztosító Zrt-vel. Ennek keretében 500 millió forintos vagyoni biztosítékot igazolt az utazásszervező részére a biztosítótársaság.

hirdetés

Amint azt Mihálka Róbert marketingigazgatótól megtudtuk, a biztosítótársaság erre az évre a vagyoni biztosíték tekintetében kizárólag a Green Holidays-zel szerződött le. A vagyoni biztosíték megemelt összege május 16-án felkerült a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal honlapjára is a vagyoni biztosítékra kötelezett irodák adatai közé. 

Ugyanakkor a Green Holidays a sztornó és a BBP-biztosítások terén az Uniqa termékeit veszi igénybe. Ennek megfelelően a közeljövőben a Green Travel foglalási oldalán hamarosan minden utazási csomag ára tartalmazni fog a kötelező sztornó- mellett egy BBP-biztosítást is.

Mihálka Róbert azt is elmondta, hogy a jogszabályoknak megfelelően az 500 millió forintos kötvényük összegét, ha szükséges, emelni fogják. Ez jelenleg 2,5 milliárd forintos árbevételig ad garanciát. Mihálka kifejtette továbbá, hogy az Uniqával kötött együttműködés szerves része lesz az is, hogy az utazásszervező a jövőben partnerei felé az Uniqa termékeit fogja ajánlani. 

Az Uniqával való együttműködésüket előzetesen már a törökországi Főnixjárat 2017-es úton is bejelentették, melyről bővebben itt olvashatnak. 

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Symbol Budapest új termékkel jelentkezik a turisztikai piacon: 220 éves pinceéttermében idézi meg Beatrix királyné lakomáját korhű zene, tánc és programok kíséretében.

hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Hogy látja az idei évet az előzetes foglalások alapján?

Kiadónk társoldalai