hirdetés

Gyopárosfürdőn folytatja Csobota-Kis Árpád

Orosháza-Gyopárosfürdőn, az Alföld Gyöngye Hotel és Konferenciaközpont szállodavezetőjeként folytatja pályafutását Csobota-Kis Árpád.

hirdetés

A szakember legutóbb a balatonalmádi Ramada Aurora Resortot igazgatta, korábban a balatongyöröki Star Villát üzemeltette, előtte Bécsben dolgozott. A gyopárosfürdői, három csillag superior minősítésű szálloda 70 szobájával a viharsarki város legnagyobb kapacitású szálláshelye, ugyanakkor a régió második legnagyobb konferenciaközpontjával büszkélkedhet. A fürdőtől 800 méterre fekvő hotel egy 50 hektáros, ősfás telken terül el, ahol éjszakai világítással is rendelkező labdarúgópályák és egy kalandpark is található. A szállodát a Service4You Hotels üzemelteti a tulajdonos orosházi városüzemeltető cég megbízásából. Csobota-Kis Árpád elsődleges feladata szállodavezetőként a forgalom és a vendégelégedettség növelése.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!


Meghosszabított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Érintik az Ön vállalkozását az elszabaduló energiaköltségek?

Partnerünk