hirdetés

Indul a szezon a Green Travelnél

Május 28-án száll fel a Green Travel első charterjárata. A gép telt házzal fog repülni a törökországi Antalya felé – mondta el Göktas Merdol, a cég tulajdonos-ügyvezetője.

hirdetés

A szombati járatlánc egészen a szezon végéig fog közlekedni heti rendszerességgel, majd június közepétől már heti 4 járat fog Antalyába indulni. Az iskolaszünet megkezdésétől elindul a Debrecen-Sármellék-Antalya légilánc is, így 2016-ban ismét 3 magyarországi nagyvárosból juthatnak el az utasok Törökországba.

Idén sem marad ki az Égei régió az úti célok közül, június hónap második felétől már Izmirbe is repülni fognak.

A foglalások tekintetében fontos megemlíteni, hogy 2016 teljesen eltér a korábbi évektől. Egy viszonylag jól induló előfoglalási periódus után erős visszaesés volt tapasztalható a világban történt negatív eseménysorozatok miatt, majd hirtelen a szezon kezdete előtt ismét fellendült az érdeklődés. Különösen érzékelhető ez a török foglalások tekintetében. Sokan úgy gondolták korábban, hogy nagyobb kapacitást vásárolnak egyéb desztinációkba, mert túl korán „leírták” az idei szezont török vonatkozásban, pedig a célterület továbbra is verhetetlen az ár-érték arányt tekintve, ráadásul a kialakult helyzetben most még kedvezőbb ajánlatok érhetők el. Amikor egy utas felteszi magában a kérdést, hogy adott összegért 3 csillagos hotel félpanziós ellátással vagy 5 csillagos hotel all inclusive ellátással legyen, akkor a válasz egyértelmű. Természetesen 5 csillag és all inclusive. A német piacon már hetekkel korábban triplázódtak a foglalások török vonatkozásban. Ez a hullám ért most el hazánkba.

Az utazásszervezőt nagyban segíti az, hogy több, mint 15 éve dolgozik török tulajdonban lévő légitársaságokkal, akik a legnagyobb rugalmassággal kezelik a felmerülő igényeket, így bármikor tudnak újabb járatláncokat programozni kizárólag a főszezonra. Ezekkel a lépésekkel a közvetítő irodák is újabb foglalásokat tudnak majd realizálni a last minute időszakban.

2016 egyik nagy nyertese Észak-Ciprus. Az előző évekhez képest több mint négyszer annyi foglalás érkezett eddig az utazásszervezőhöz. A magyar utasok körében még nem túlságosan ismert északi rész a már rutinos utazóknak is egy megfelelő célterület. Júniustól heti 3 járat fog közlekedni az ercani reptérre a Green Travel színeiben.

Az egyéb desztinációkban történt kapacitások normalizálása után természetesen továbbra is a kínálatban van Korfu, Kréta, Rodosz, Zakynthos görög vonatkozásban, míg ezen túlmenően Málta és Bulgária is foglalható.

A hajós utak esetében hatalmas lépést tett előre a cég. Immáron 8 hajótársaság útjai közül választhatnak az utasok. Az igen népszerű MSC hajótársaság mellett már foglalható a Carnival Cruise Line, a Princess Cruises, illetve a Pullmantur hajói, míg az exkluzív kategóriában elérhetők a Cunard, a P&O Cruises, a Variety Cruises és a Windstar Cruises kabinjai is.

Mi sem mutatja jobban az érdeklődés növekedését, mint az, hogy a nemrégiben tartott országos roadshow-n több mint 120 partner vett részt és tájékozódott a bővülő kínálatról. (x)

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Symbol Budapest új termékkel jelentkezik a turisztikai piacon: 220 éves pinceéttermében idézi meg Beatrix királyné lakomáját korhű zene, tánc és programok kíséretében.

hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ha balatoni vendéglője vagy szálláshelye van, milyen várakozásokkal néz az őszi szezon elé?

Kiadónk társoldalai