hirdetés
hirdetés

Ismét vagyoni biztosítékot emelt az Anubis Travel

Ezúttal 13%-kal növekedett az utazásszervező biztosítéka.

hirdetés

„Bizakodóan ítéljük meg az utazási piac várható alakulását ebben az évben is. Foglalásaink növekvő száma mindenképpen szembetűnő, és folyamatos forgalomélénkülésről számolhatunk be” – mondta el Ahmed Bahgat, a cég ügyvezetője.

A megnövekedett forgalommal arányosan az Anubis Travel most újra, az eddigi 383 millió forinthoz képest több mint 13%-kal növelte vagyoni biztosítékát, ami így jelenleg már 433 millió Ft.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk