hirdetés

Itt az új Budapest Card és Budapest Guide

2017. április 1-jén megjelent az új Budapest Card, Budapest Főváros hivatalos városkártyacsaládja, valamint –  nyolc nyelven –  az idei turisztikai évre kiadott Budapest Guide és Budapest Card katalógus.

hirdetés

Idén egy frissebb arculatú, a felhasználói igényekhez igazított kártyacsalád kerül forgalomba új felhasználási lehetőségekkel. A korábban már sikeres 24, 48, 72 órás városkártyák mellett 96 és 120 órás változat, valamint a fiatal korosztálynak szánt 72 órás Budapest Card Junior segíti a turistákat a város felfedezésében. A Budapest Card különböző időtartamra szóló változatai ugyanazt a szolgáltatáscsomagot tartalmazzák más-más érvényességi idővel. A kedvezményes árú 72 órás Budapest Card Junior birtokosok a teljesárú szolgáltatás árakból kapnak engedményt.

2016-ban a Budapest Card család kártyáival összesen közel 200.000 napot értékesített a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ (BFTK). Az eladott kártyák száma 2016-ban növekedett az előző évihez képest, ezt a növekvő turistaszámnak is köszönheti a kártyaforgalmazó és kibocsátó BFTK.

A Budapest Card a Főváros hivatalos városkártyája, melynek megvásárlásával bizonyos turisztikai szolgáltatások ingyenesen, vagy kedvezményesen vehetők igénybe. A kártya forgalmazásának célja egyrészt a főváros turisztikai marketingre fordítható bevételeinek növelése, másrészt olyan turisztikai szolgáltatások előtérbe helyezése, melyek minőségükkel, színvonalukkal elősegítik egy kedvezőbb városkép kialakulását a látogatók körében. Célunk továbbá a Budapest Card-dal, hogy az ide érkezőknek egy olyan élménycsomagot biztosítsunk, melyen keresztül megismerhetik Budapestet, annak rejtett kincseit, pezsgő kulturális életét, és meghatározó emlékekkel, élményekkel feltöltődve térjenek haza.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Ha balatoni vendéglője vagy szálláshelye van, milyen várakozásokkal néz az őszi szezon elé?

Partnerünk