hirdetés
hirdetés

Jean-Michel Jarre a román turizmusért

A világhírű francia multiinstrumentalistát, zeneszerzőt szemelte ki a bukaresti turisztikai minisztérium, hogy romániai koncertjével reklámozza az országot, mint turisztikai célpontot.

hirdetés

Hogy erre mikor kerülne sor 2012-ben, még nem tudni, azt viszont igen, hogy a több évre terjedő román turisztikai marketingstratégia idén közel három millió eurónak megfelelő összegből gazdálkodhat, kétmillió euróból 2013-ban, 2,1 millió euróból 2014-ben és ugyanennyiből 2015-ben.

A stratégia szerint nem Jean-Michel Jarre lesz az egyetlen, a célra meghívandó világhírű muzsikus vagy filmszínész, a román szaktárca több ismert nevet szemelt ki, velük még folynak a tárgyalások. A látnivalókat, turizmust ismertető, reklámozó programokat az Európai Unió idén 25 millió euróval támogatja, az összegből szórólapok, térképek, kisfilmek, plakátok, fotóalbumok stb. készülnek.

Irházi János
a szerző cikkei

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

A legnagyobb versenytársak ma a turizmusban azok az ágazatok, amelyek elhalásszák az értékes munkaerőt. Ebben a versenyben a képzés a legnagyobb fegyver. Ez őszi lapszámunk egyik fókusztémája.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk