hirdetés
hirdetés

Christian Tour-kínálat

Korfu, Thassos, Zakynthos

hirdetés

Hetven viszonteladó részvételével zajlott le a Christian Tour első katalógusbemutatója, ahol bemutatkozott az iroda csapata: Maged Erian ügyvezető, Bódis Márta irodavezető, Nyúl Miklós marketing- és értékesítési vezető, továbbá Szabó Annamária és Dunavölgyi Mátyás.

A Memento Group ki- és beutaztatással, szállodüzemeltetéssel, illetve autóbuszos szállítással foglalkozik. A kiutaztatás a Christian Tour név alatt folyik hazánk mellett Romániában, Moldáviában, Szerbiában és Lengyelországban. A romániai iroda 1997 óta működik, tavaly 35 charterláncuk volt a román piacról, számos görög és török úti célba busszal vitték az utasokat.

Magyarországról Korfut, Thassost, az olimpiai Riviérát, Pargát, Lefkadát, Krétát, a Halkidiki-félszigetet és Bulgáriát programozzák idén repülővel, illetve buszos utazással. Az idén még nem került be a kínálatba Törökország, a téli szezonban dubaji ajánlatokkal jelennek meg a piacon. Nyúl Miklóstól megtudtuk, hogy június 20-tól hétfőnként indulnak csoportjaik a Wizz Air járatain Rodoszra, ahol három–ötcsillagos garanciális, elsősorban all inclusive szállodák közül lehet válogatni. Zakynthoszra szintén a Wizz Airrel repülnek június 23-tól, csütörtökönként. A szállodakínálat hasonló, mint Rodoszon. Thassoson és Korfun 24 órás buszos utazással kínálnak három–négy csillagos szállodákat, reggelis, félpanziós vagy all inclusive ellátással. Az iroda telepített idegenvezetőkkel dolgozik a célterületeken.

Dr. Horváth Péter, a Colonnade Biztosító utasbiztosítási ágazati igazgatója az utasbiztosítás fontosságára hívta fel a figyelmet. Megtudtuk, az európai betegbiztosítási ellátást csak állami orvosi rendelőkben és kórházakban lehet igénybe venni. A terrorveszéllyel kapcsolatban kiderült, a biztosító minden olyan országban helytáll a terrortámadással kapcsolatos károkért, amelyek nem szerepelnek az utas otthonról való elindulásakor a külügy utazásra nem javasolt úti céljai között. Dénes Attila, az Aegon Biztosító néhány hete kinevezett igazgatója társaságuk tavaly bevezetett utasbiztosítási termékére hívta fel a figyelmet.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk