hirdetés
hirdetés

Last Call Indiába

A magyar piac egyik legújabb utazásszervezőjéről már tudjuk, hogy a hajóutak és üdülőprogramok mellett tengeren túli nyaralásokat és egzotikus utazásokat is tervez.

hirdetés

A Last Call Travel legújabb, 15 napos indiai körútja során a világhíres „nagy klasszikusok”, azaz a Taj Mahal, a Szelek Palotája, a Vörös Erőd, az UNESCO-világörökséget gazdagító látnivalók (a Borostyán Erőd, a Jantar Mantar csillagvizsgáló és a Jasialmer Erőd) mellett Rajasthan csillogó palotáit, magasztos erődvárosait, a hinduk körében nagy tiszteletnek örvendő spirituális helyeit, valamint ma még porlepte, de a világörökség figyelmét érdemlő egyéb látnivalóit mutatja be az utazóknak.

A világ egyik legösszetettebb országa India, ahol hihetetlen emberekkel, kultúrával, művészeti alkotásokkal, történelemmel ismerkedhetünk meg, ám nincs könnyű dolgunk, ha egyéni utazással repülnénk az országba, hiszen alaposan meg kell tervezni a programot ahhoz, hogy mindent lássunk - figyelmeztet az iroda.

Az utazás különlegessége a programkombináció és a rendkívül kedvező ár. Az élmények egyediségéről pedig a magyar csoportvezető gondoskodik, aki Indiát személyes tapasztalatok során, az országot keresztül-kasul átutazva ismerte meg, így a helyi viszonyok ismeretének magabiztosságával, különleges „apró” élményekkel fűszerezi a programot.A személyességről és a családias hangulatró kis létszámú csoportok szervezésével gondoskodnak. Konzerv-turizmus helyett igazi élményekkel, India valódi arcával találkozhatnak az utasok - emelte ki az iroda.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk