hirdetés
hirdetés

Marad a napi három CSA járat

Szemináriumot tartott szerda reggel partnereinek a többek között a Condor és a CSA képviseletét is ellátó Aviareps.

hirdetés

Évről évre egyre nagyobb forgalmat bonyolít a Condor légitársaság, tudhatta meg a hallgatóság az Aviareps magyarországi ügyvezető igazgatójától, Váradi Jánostól, melynek képviseletét nem csak Magyarországon, hanem Romániában, Szerbiában és idén januártól Bulgáriában is ellátják. A menetrend szerint közlekedő légitársaság, amellyel tipikusan nyaraló desztinációkra juthatnak el az utasok, átlagosan 95% százalékos töltéssel közlekedik. A Condor a magyarok által könnyen elérhető Bécsből is egyre több közvetlen járatot közlekedtet, indul járatuk például gép Puntacanába, és Varaderóba is és más kedvelt úti célra is várható a közeljövőben járatnyitás. A németországi indulású járatokra Lufthansa feederrel juthatnak el a magyar utasok.

Budapest és Prága között a Malév leállását megelőzően napi öt járat közlekedett a CSA és a Malév codeshare megállapodásának köszönhetően. Most napi három (reggeli, déli, esti) gép megy Budapestről Prágába, ami maradni is fog, hangsúlyozta Váradi János. A két úti cél között általában viszonylag kis kapacitású, ATR 42-es gépek repülnek, amelyet a kereslethez alkalmazkodva a CSA rugalmasan cserél nagyobb kapacitásúra. A budapesti a CSA egyik legrégebbi járata, 75 éve repül fővárosunkba a légitársaság, árulta el az igazgató. November óta Abu Dhabiba, illetve Dubaiba is el lehet jutni a CSA-val, Abu Dhabiból az Etihad luxusbusszal szállítja át Dubaiba a CSA utasokat. Az Arab Emirátusokba a CSA utasai online intézhetnek vízumot a társaság weboldalán.

A szemináriumon Hoffmann Tamás, a CSA januárban kinevezett új magyarországi sales managere ismertette a résztvevőkkel a társaság által kínált törzsutas- és hűségprogramot. Mészáros Péter, a CSA repülőtéri vezetője pedig a ferihegyen kínált VIP expressz szolgáltatásaikat ismertette a hallgatósággal.

Az Aviareps Magyarországon a Condor és a CSA képviselete mellett az EVA Airt is képviseli, amely heti három közvetlen járatot közlekedtet Bécs és Bangkok között.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk