hirdetés

Matricát kaptak a legjobb családbarát helyek

Családbarát helyeket díjazott a Három Királyfi, Három Királylány mozgalom.

hirdetés

A díjjal járó - az intézményekre kiragasztható - matricákat azok a vendéglátó-, illetve szolgáltatóhelyek kaphatják meg, amelyek a kisgyermekes családok számára nyugodt és békés környezet tudnak biztosítani.

Skrabski Fruzsina, a mozgalom egyik alapítója elmondta, a családbarát helyre a Facebookon lehetett javaslatokat tenni. Közlése szerint harmincnál több ajánlást kaptak szerte az országból, majd ezek közül - személyes tapasztalatokat is figyelembe véve - választották ki a tíz legcsaládbarátabb intézményt.

Tranzit Art Café

Az első tíz díjazott az alsópáhoki Kolping Hotel, a budapesti Parajdi sópince, az újbudai Tranzit Kávézó, a szigetmonostori Rosinante Stílusos Vidéki Szálloda és Étterem, a veresegyházi Katlan Tóni Vendéglője, a budapesti WadiRum szépségszalonok, a székesfehérvári Szent Gellért Hotel, a budapesti Porcellino Étterem, a budapesti Briós Kávézó, valamint a Bóbitanet weboldal.

Újabb családbarát hely matricára érdemes helyekre, szolgáltatásokra a Háromkirályfi, Három Királylány mozgalom weboldalán lehet szavazni.

(forrás: Vendég & Hotel)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Ha balatoni vendéglője vagy szálláshelye van, milyen várakozásokkal néz az őszi szezon elé?

Partnerünk