hirdetés
hirdetés

Még egy hotel épül Debrecenben

Öt hotellel bővül a szálláskínálat hamarosan Debrecenben, a Mester és a Csap utca sarkán is építenek egyet.

hirdetés

Új, fiatalos és modern szálló épül Debrecenben, a Mester és a Csap utca sarkán. A Mester Residence Hotelben három szinten húsz tágas apartmant alakítanak ki. A szálloda több mint 1100 négyzetméteren jó közlekedéssel ellátott területen jövő év nyár elejétől várja vendégeit.

Ez már az ötödik szálláshely, melynek tervezett építéséről a dehir.hu beszámolt a közelmúltban. A Dryvit Profi Kft. saját beruházásban épít egy 46 apartmanos szállót Józsán. A Stay Apartman hazai és multinacionális cégek dolgozói számára kínál lakhatási megoldást hosszú távra.

Új hotel épül a Nagyerdőn is. A Kisfaludy-programban 4 milliárd 396 és fél millió forint állami támogatást kap a debreceni önkormányzat tulajdonában álló Debreceni Gyógyfürdő Kft. (mely január 1-je óta Aquaticum Debrecen Kft. néven folytatja tevékenységét) egy négycsillagos szálloda megépítésére és üzemeltetésére. Kocsik-Marossy Virág, a Debreceni Vagyonkezelő Zrt. vezérigazgatója elmondta, a 2021-es év a tervek véglegesítéséről fog szólni, s utána fogják elkezdeni a beruházást.Ugyancsak jelentős összeghez, közel 3 milliárd 658 millió forint támogatáshoz jut a Kisfaludy-programban a Füredi Kastély Kft. egy szintén négycsillagos szálloda létesítésére Debrecenben, mely a Smart Life Hotel Debrecen nevet viseli majd. A cég még ezen a néven pályázhatott, ám már átnevezték tetrecen Kft-re (hivatalosan kis t-vel kezdődik a neve). A hotel megépítésére januárban írta ki a közbeszerzést a cég. Az Európai Unió Hivatalos Lapjában megjelent tender szerint egy 101 szobás, 2 pinceszint, földszint és 7 emeletes, összesen 4797 négyzetméter nettó alapterületű szálloda épül a Darabos utca 3-7. szám alatti telken. A nyertes cégnek a kivitelezés tervezésére és a megvalósításra három éve lesz.

A cívis városban még egy négycsillagos szálloda előkészítését kezdte meg a Szinorg Csoport. A területet már előkészítették, a rajta levő ingatlanokat elbontották. A Bajcsy-Zsilinszky utcán egy üzleti szállodát építenek majd, amelyben a bejárati szint feletti 4 lakószinten összesen 155 szobát, illetve apartmant alakítanak ki. Lesz a hotelben egy 120 fős étterem és egy ugyancsak 120 fős konferenciaterem is. A projektcég ugyancsak a Kisfaludy-program nyert 3 milliárd 453 millió forintot a hotel megépítésére.

 

(forrás: Dehir.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk