hirdetés
hirdetés

Gyula legújabb gyöngyszeme

Megnyitott a Wellness Hotel Gyula****Superior

Gyula napján, április 12-én megnyílt Gyula város legújabb szállodája, a Wellness Hotel Gyula.

Munkatársunktól

hirdetés

A Hotel Gyula Kft. tulajdonában lévő  szállodát másfél év leforgása alatt építettek át az egykori Agro Hotel helyén úgy, hogy annak csak az alapzatát hagyták meg. A szálloda 60 szobás kapacitását 68 légkondicionált szobára bővítették, mélygarázst, valamint egy panorámás, kétszintes wellness részleget is kialakítottak 650 nm-en. A ház legfelső szintjén lévő, 250 négyzetméteres konferenciarészhez hatalmas terasz is tartozik. A szálloda földszintjén helyezték el a recepció mellett a bárrészt, mellette Körös Garden néven á la carte éttermet nyitottak, külső teraszkapcsolattal. Az első emeleten van a ház Büfé Étterme a szállóvendégek félpanziós étkeztetése céljából.

Gyönyörűre sikeredett a szálloda belső design-jának megalkotása: a gyulai várt idézve természetes köveket, várfalat idéző miliőt hoztak létre, igényes, világos bútorokkal rendezték be a tereket, és körben mindenütt körben borítja az épületet, így szabadon jár-kel a fény, teljes rálátás van az Almásy grófi egykori kastélykert fürdővé alakított birodalmára, valamint a rohanó Körösre.

Csendnek, nyugalomnak, a víz látványának, sok napfénynek, panorámának illetve a színvilágban a környékhez passzoló bútorokkal berendezett szobáknak köszönhetően nem csoda, hogy bár április 1-én nyitott a ház, máris sokan keresik fel. A magyar vendégkör mellett, mint a ház tulajdonosa, Havas István elmondta a Gyula napi megnyitó alkalmával -  köszönhetően elsősorban a 3 km-re található román határnak - a román vendégeket is várnak Gyula legújabb gyöngyszemében.

Vágó Ágnes, főszerkesztő
a szerző cikkei

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk