hirdetés
hirdetés

MTÜ: virtuális országjárás

A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) új mobilapplikáció segítségével hív virtuális túrákra, melyek az otthonunkba hozzák az ország változatos látnivalóit, sokszínű térségeit.

hirdetés

Az alkalmazásban nemcsak kívülről nézhetjük meg a helyszíneket, hanem be is léphetünk sok helyre.

Fedezd fel most, éld át később – ez az üzenete annak az új fejlesztésnek, amely már Android és iOS rendszerben is letölthető. Az applikációban 360 fokos fotókkal segítki a felhasználókat a járvány utáni bakancslistája megtervezésében.

Az alkalmazásban jelenleg 532 helyszín 360 fokos panorámaképén keresztül ismerhetjük meg Magyarország különleges látnivalóit, ezek között több mint 200 olyan is van, ahol nemcsak kívülről, hanem belülről is körbenézhetünk. Beleshetünk a tákosi református templom padsorai közé, a tömeg fölött lebeghetünk különböző fesztiválokon, megcsodálhatjuk a Mezőhegyesi Ménesbirtokot vagy a boglári Gömbkilátóról elénk táruló, lenyűgöző balatoni panorámát. Emellett pedig arra is lehetősége van a látogatóknak, hogy hazánk turisztikai térségeit egy az egyben járják végig a kiemelt attrakciókon keresztül. A panorámaképek már több mint két éve készülnek, van olyan 360 fokos fotó is, amely 120 nagy felbontású képből állt össze, így a legapróbb részletek is jól láthatók.

Az alkalmazás kilenc különböző nyelven érhető el, és mind a Google Play kínálatában, mind pedig az App Store-ban megtalálható.

És itt érhető el: Hungary 360 Tour

(forrás: MTÜ / Turizmus Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk