hirdetés

Nagy Magyar Dróntérképen a hazai légi videók

A DrónVilág bemutatja Magyarország első, térképes alapú drónvideó-keresőjét.

hirdetés

A Nagy Magyar Dróntérkép a pilóta nélküli légijárművek segítségével készült légifelvételek gyűjtőhelye, amely egyszerű keresést tesz lehetővé a különböző videómegosztó oldalakra feltöltött drónvideók közt. Tekintse meg hazánk legszebb tájait, híres nevezetességeit és izgalmas rendezvényeit madártávlatból! Repülje be a siófoki aranypartot, látogasson el a cseszneki várba vagy nézze meg a tavalyi Hortobágyi Lovasnapokról készült összefoglalót egy helyen!

A technológia gyors terjedésének köszönhetően várhatóan hétről hétre új, soha nem látott szépségű felvételekkel gazdagodik majd a térképes videótár. A DrónVilág szerkesztősége folyamatosan frissíti a térképet és várja a drónnal készült videókat, ehhez mindössze az adott megosztó portálra feltöltött anyag linkjét kell elküldeni nekik az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. email címre. A térképre történő regisztráció ingyenes, a beérkezett felvételekkel kapcsolatban elvárás a jó kép- és hangminőség, illetve az, hogy valamilyen turisztikai értéket közvetítsen, és lehetőleg egy konkrét helyszínt vagy eseményt örökítsen meg.

A szerkesztőség célja a Nagy Magyar Dróntérképpel nem csak az ilyen különleges videók kedvelői számára az egyszerű és kényelmes böngészés, hanem az is, hogy a kellemes időtöltésen túl segítse az országimázs építését, a belföldi turizmus növekedését.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Vajon lesznek fennakadások a turizmusban az idei főszezonban?

Partnerünk