hirdetés
hirdetés

Neckermann-kocsmatúra

A budapesti romkocsmák egyre változatosabb világával is megismerkedhettek azok a viszonteladók, akik részt vettek a Neckermann 2015. évi árualapjának rendhagyó bemutatóján.

hirdetés

 

Az ötállomásos túra során olyan VI. és VII. kerületi szórakozóhelyeken fordultak meg a viszonteladókból összeállított csapatok, mint a Fekete Kutya, a Kisüzem, a Nappali Kávéház vagy a Pi­rítós, ahol étvágygerjesztő falatok mellett a Neckermann ez évi kínálatáról hallhattak információt.

A témával kapcsolatban tesztkérdések is előkerültek, aki pedig akart, táncra is per­dülhetett az utazásszervező két új kabalafi­gurájával, Lollóval, a zsiráffal és Bernie-vel, a mackóval. Itt persze az is kiderült, hogy ezentúl a Neckermann gyerekbarát klub­szállodáit Lollo & Bernie Kids Club név alatt találják meg az érdeklődők.

A túra a Kuplung nevű műintézmény­ben vacsorával és zenés programmal zárult, előtte dr. Békefi Veronika ügyvezető igazga­tó köszöntötte a vendégeket és ismertette a 2015-ös évvel kapcsolatos tudnivalókat. A rendezvényen vendégként jelen volt több idegenforgalmi hivatal, a ciprusi nagykövet és néhány, a Neckemann számára különle­gesen fontos külföldi szálloda képviselője (például az Alba Hotels és a Seaden hotelek Törökországból), valamint a Travel Service légitársaság képviselője is.

Békefi Veronika kérdésünkre elmondta, hogy 2014-ben 20%-os növekedést értek el az utasszám tekintetében, és 2015-ben is két számjegyű bővülést terveznek.

A NUR idei árualapját két – megújult külsejű – katalógusban adta közre az uta­zásszervező. A korábbi domináns kék-sárga színhasználattól jelentősen eltérő, pasztell­árnyalatú katalógusok közül az egyik a repü­lős üdüléseket, a másik az autóval elérhető kínálatot foglalja össze.

A megújult dizájnhoz az is hozzátartozik, hogy több képpel és a választást megkön�­nyítő ikonrendszerrel segítik az érdeklődők eligazodását az ajánlatok között. A szállo­dákat hat kategóriába sorolták a minőség és a családbarátság szempontjából, az exkluzív és aktív ajánlatokat külön, jól látható módon jelölték. A magyar nyelvű animációt nyújtó szállodákra is külön ikon utal.

A Neckermann szállodai kínálatában kiemelt helyet foglalnak el a Thomas Cook szállodamárkái: a Sentido hotelek például ki­emelkedő wellness-, sport- és szórakozási lehetőségeket kínálnak, a smartline hotelek fiatalos designukkal és kimagasló ár-érték ará­nyukkal hívják fel magukra a figyelmet, a Sun Connect szállodák különlegessége, hogy egész területükön ingyenes a Wifi, és számos digitális játékkal, programmal, lehetőséggel rendelkez­nek, a Sunprime márka az igényes felnőttek számára lett kialakítva – ide csak 16 éven felüli vendégeket várnak –, a Sunwing Resortok pe­dig a családi pihenés ideális terepei.

A Neckermann többféle kedvezményt is kínál az utasoknak, január 31-ig first minute akció van, ingyen reptéri parkolás jár a prémi­umszállodák foglalása esetén, közel 200 szál­láshelyen pedig gyerekkedvezményt adnak. Jövőre összesen kilenc Lollo & Bernie Kids Club gyerekbarát klubszálloda üzemel ma­gyar nyelvű animációval: kettő Törökország­ban, kettő Görögországban, egy Egyiptomban és négy Bulgáriában. Bulgária egyébként is sláger úti cél a Neckermann kínálatában. Ezért 2015-ben két új partszakaszt, Albena és Primorsko környékét is felvették a kínálatba.

A Neckermann hajós árualapjáról szintén hallhattunk, az iroda egyre nagyobb szám­ban kínál a magyar piacon buszos utazással és magyar nyelvű utaskísérővel kombinált luxushajóutat az MSC társaság hajóinak fe­délzetén. A programok a jövő nyáron és ősszel indulnak olasz kikötőkből.

Szántó Zoltán
a szerző cikkei

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk