hirdetés
hirdetés

Nincsen korlátozás az Auschwitz - Birkenaui Múzeumban

Téves a Gazeta Wyborcza című lap információja, melyről oldalunkon is olvashattak, tájékoztatta lapunkat a Bakonyi Erika, a Lengyel Nemzeti Idegenforgalmi Képviselet vezetője.

hirdetés

A lengyel napilap szerint, ha a korábbiakhoz hasonló intenzitással nő a jövőben is a vendégek száma az auschwitz-birkenaui múzeumban, akkor korlátozhatják a látogatói létszámot az intézményben. A Múzeumban ugyanis az elmúlt tíz évben megháromszorozódott a vendégek száma. 

A képviselet vezető közlése szerint a Múzeumban jelenleg nincsen semmilyen korlátozás, az intézmény a szokott módon látogatható. Csoportok csak vezetővel látogathatják a táborokat, amit előre kell megrendelni. Egyéni turisták de. 10-ig, illetve 15 óra után egyedül fedezhetik fel a területeket. 10 és 15 óra között csoportosan vezetések folynak a Múzeumban, ahogy a korábbi években is.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk