hirdetés

Nyáron nyílik a debreceni Mercure hotel

Az Accor-csoport Magyarországon tovább bővíti portfólióját: a Hajdúság fővárosában nyitja Mercure szállodáját, amely a márka második desztinációja lesz a fővároson kívül. A Mercure Debrecen előreláthatólag augusztustól fogadja első vendégeit.

hirdetés

A nemzetközi lánc a Bajcsy Invest Kft.-vel kötött megállapodás révén nyit új Mercure szállodát Magyarország második legnagyobb városában. Az új építésű hotel négy emeleten 135 modern és kényelmes szobát, illetve 20 apartmant kínál a vendégeknek, emellett étterem, bár, kávézó és fitnesz szolgáltatásokkal is rendelkezik a ház. Az üzleti céllal érkező utazókat emellett konferencia- és meeting termek várják.

Kívülről az épület
Kívülről az épület
 

Az épület külső megjelenése és eleganciája azt tükrözi majd, a Mercure Debrecen szálloda tervezője a BORD Építész Stúdió. A szálloda a tervek szerint 2022 augusztusában nyitja meg kapuit.

 „Debrecen nemcsak szabadidős és kulturális, de üzleti úticél is, a keleti régió fontos gazdasági központja. A projekt számunkra így kiemelt jelentőségű lehetőség regionális hálózatunk bővítésére", mondta Dilek Sezer, az Accor délkelet-európai fejlesztési igazgatója. 

Ilyen lesz a lobby
Ilyen lesz a lobby

„Örülünk, hogy Debrecen legújabb üzleti szállodája egy olyan nemzetközi márkához csatlakozik, amely magas színvonalú vendégélményt nyújt az utazóknak – mondta Szűcs Gyula, a Szinorg Universal Zrt. elnök-vezérigazgatója. – Debrecenben hiány van a turisták és az üzleti utazók igényeit egyaránt kielégítő, magas színvonalú szállodákból. Az elegánsan kialakított Mercure Debrecen tökéletes helyen, a város központjának egy csendes és nyugodt utcában lesz.”

 

 

(forrás: mindgeer / Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Vajon lesznek fennakadások a turizmusban az idei főszezonban?

Partnerünk