hirdetés
hirdetés

Nyit a Mercure Debrecen

Tokaj után második vidéki célállomásként Debrecenben is megnyitja kapuit a négycsillagos Mercure Hotel.

hirdetés

A Szinorg Csoport projektcége, a Bajcsy Invest Kft. beruházásában épül meg az üzleti fókuszú szálláshely 155 szobával és a vendégek igényeit meghaladó minőségű kiszolgálással Debrecen központjában - olvasható a szálloda nemrég élesedett Facebook oldalán. Az étterem, a bár, a kávézó és a fitneszrészleg mellett konferencia- és szekciótermek is igénybe vehetők. Az építtetők abban bíznak, hogy a BORD Építész Stúdió által tervezett négyszintes épület szokatlan megoldásaival és páratlan dizájnjával lenyűgözi majd a vendégeket.

Az Accor az új debreceni házába is elhozza Winestone éttermét, ami a hazai vendéglátás két megkerülhetetlen értékére épül: a páratlan magyar konyhára és a minőségi borokra. A hotelben nyíló étteremben a modern szemlélet szerint újragondolt, de a hagyományban gyökerező magyar ételeket szolgálnak fel a régió és a világ legjobb boraival párosítva.

(forrás: Látványterv: Homologue – Ölbey Zoltán)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk