hirdetés
hirdetés

Online roadshowra indul a Best Reisen

A Best Reisen Utazási Iroda 2011/2012 évi téli-tavaszi katalógusait pénteken, szeptember 23-án ismertette a szakemberek előtt a Hilton Budapest Westendben.

hirdetés

Ali Hamrouni, a Best Reisen tulajdonosa köszönte meg partnereinek, hogy segítségükkel növelni tudták a forgalmat. A jövő feladatai között elsőként említette, hogy meg kell tartani a minőséget, szélesíteni kell a választékot, és meg kell hosszabbítani a szezont.

Mint mondta, el kell ismerni, hogy a piacon kemény konkurencia van, és leszögezte, hogy sem a Medina Toursnál, sem a Best Reisennél semmilyen adóügyi vizsgálat nem folyt, és nem is fog.

- Ez a hamis hír, amely pont a főszezonban terjedt el, rossz volt, de a tavalyi évhez képest így is 10 százalék utaslétszám növekedést realizáltunk - tette hozzá.

Idén nyárra a Best Reisen Tunéziában és Egyiptomban egy új, kedvezőbb ár-érték arányú és magasabb szolgáltatást nyújtó szállodakínálatot alakított ki. Növelték a törökországi férőhelyeket és az induló járatokat ennek eredményeként Törökország az egyik legdinamikusabb fejlődést mutatja. A spanyol desztinációkban tapasztalták a legerőteljesebb növekedést, kiemelkedő ezek közül Mallorca, amely egyértelműen az új Dino Clubos családbarát szállodának köszönhető.

Ősszel online roadshow

A cég új fejlesztésű online értékesítési és foglalási rendszere nagy fejlődésen ment keresztül, a partnerkapun belépve a szabadhely keresése mellett a foglaláshoz szükséges információkat is megkapják az irodák. Hogy ez a rendszer népszerű legyen, a Best Reisen ősszel online roadshow-t indít. Újdonság még, hogy a Best Reisen bevezette a www.buyandfly.hu honlapot, itt 24 órával indulás előtt akciós repülőjegyeket és csomagajánlatokat értékesítenek, amely jelentősen javította a chartergépek kihasználtságát.

Nagy sikere volt a www.bestcharter.hu honlapnak is, ahol az utasok kedvezményes áru charterjáratokra foglalhatnak jegyet. Idén is nagy érdeklődésre számítanak a Thaiföldre utazók esetében.

Három katalógus és külön árlisták

Az idei téli szezonra három katalógust állított össze az iroda. Az Egzotikus utazások, és a Repülős utazások a megszokott charteres úti célokon túl számos menetrendszerinti járattal programozott desztinációt tartalmaz. Augusztusban külön kiadványban jelent meg a Thaiföldre irányuló kínálat, és az eddigiektől eltérően külön előfoglalási árlistákat jelentet meg a Best Reisen, amelyhez fix összegű foglalási kedvezmények járulnak.

Zám Tibor, a Best Reisen ügyvezetője felhívta a figyelmet néhány lényeges dologra: a tavalyi év sikere után ismét lesz Kenya az árualapban, amelyet charter járattal programoznak, és telepített magyar idegenvezető is lesz. Újdonság, hogy februárban a kenyai charter kiegészül két úti céllal, közvetlen járattal indulhatnak Mauritiusra és a Seychelle szigetekre. Kínálnak utat az Egyesült Államokba, és Miamiba is. A Best Reisen közvetlen charterjáratokat üzemeltet Tunéziába, Egyiptomba, Gran Canariára és Teneriffe-re. Egyiptomban idén először télen is Dino Clubot működtetnek a Palm Beach hotelben.

Olyan nincs, hogy valami nem hangszer

Zám Tíbor két kellemes meglepetéssel is szolgált. Meghívta a humoráról is híres Strokes ütőegyüttest, akik ütnek mindent: kukát, hordókat, vödröket, botokat, csöveket, seprűket és mosófát is. Játszanak bármin és mindenen. Olyan nincs, hogy valami nem hangszer - mondják. Európában szinte egyedülálló módon használnak színes, hangolt csöveket, melyekkel bármilyen komolyzenei, vagy könnyűzenei sláger előadható. Az este a humor jegyében telt el, a Szomszéd néni produkciós iroda, vagyis Tóth Szabolcs és Bálint Ferenc szórakoztatta a megjelenteket, akik élő zenére tölthették el az időt majdnem éjfélig. 

Bódi Ágnes
a szerző cikkei

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk