Öt földrészre kínál utazásokat az 1000 Út Utazási Iroda

Mind az öt földrészre kínál utakat idén télen az 1000 Út Utazási Iroda, amely a minap mutatta be legújabb őszi, téli, tavaszi ajánlatokat tartalmazó katalógusát.

A katalógus-bemutatón megjelent több mint 60 viszonteladót az iroda egyik tulajdonos-ügyvezetője, Oleg Ermilov köszöntötte. Az utasok számára egyre fontosabb a megbízhatóság – az 1000 Út működése biztosított, komoly cégcsoport épült ki mögötte az elmúlt években, a struktúra fejlődik, és a magas minőség jellemzi újtaikat – hangsúlyozta.

Újdonságként garantálják, hogy ha a társítási programjukban egy utasnak nem találnak indulás előtt társat, akkor nem kell kifizetnie az egyágyas felárat.

Gorszkij Jaroszlav irodavezető elmondta, hogy immár 17 éve működnek Magyarországon. Másfél éve új, 250 négyzetméteres irodahelyiségbe költöztek. 20 százalékos növekedést tapasztaltak az Oroszországba indított útjaik iránt. Továbbra is kiemelt figyelmet kapnak viszonteladó partnereik, akik forgalmuk 50 százalékát adják. Véleménye szerint a korrekt együttműködés a legfontosabb, ösztönzésként az akciókat, ajánlatokat a partnerek kapják meg elsőként, rendszeresen tanulmányutakat is szerveznek számukra.

A viszonteladóknak tartott rövid összefoglalót a holnap használatáról és röviden ismertette a vízumügyintézés tudnivalóit Márk László kiutaztatási referens. A honlapon, amelyet a szezon közepén újítottak meg, külön Magazin is szerepel, ahol bővebb információt olvashatnak a viszonteladók. Szentpétervárra és Moszkvára idén szilveszterkor is kínálnak utakat.

Az egzotikus utak széles spektrumából választott Rokolya Péter, az egzotikus utak referense, idegenvezető. Kisebb létszámmal is garantált egzotikus programokat kínál az iroda. Az utak magas szintű lebonyolításához hozzájárulnak a nagy szakmai tudással rendelkező helyi, magyarul beszélő idegenvezetők is.

A körutazások Afrika, Ázsia, Ausztrália, Közép- és Dél-Amerika vidékére visznek. Az egzotikus úti célok listája hosszú. Afrikában különleges és ígéretes programot kínál Algéria, Etiópia, Madagaszkár, Namíbia-Botswana-Zimbabwe, Tanzánia-Zanzibár. Ázsiában Nepál-Tibet-Buthán, India, Vietnám-Laosz-Kambodzsa, Malajzia, Kína, Jáva-Bali-Celebes.

Dél-Amerikában kiemelt úti cél Peru, ahová több időpontban is utazhatunk, más dél-amerikai országok a legkülönbözőbb kombinációban érhetőek el.

Az egzotikus árualapot úgy állították össze, hogy minden országban a lehető legtöbb, leginkább testközeli élményben részesülhessenek az utasok. Minden alkalommal kis csoportos utakról van szó, akad, ahol csak kilencen, a maximális létszám 20 fő. Olyan látnivalókat és élményeket kínálnak a programokban, amelyek az adott ország kultúrájában felejthetetlenek. 

Legújabb egzotikus utjaik közül érdekességnek számító a „Hölgyek öröme” Sri Lankára, amelynek során nemcsak az elefántárvaházba látogathatnak el az utasok, hanem megtanulhatják a batikolást, ajurvédikus masszázst kapnak, teatermesztő és készítő ültetvényt látogatnak meg, a hennafestéssel ismerkednek, s megtanulhatnak krikettezni is. Dél-Kina és Tibet útjukat is nagy várakozás előzi meg, és Kambodzsa-Burma útjukat már két turistával is elindítják.

Nagy siker övezte eddig is szilveszteri útjaikat Moszkvába, Szentpétervárra, Sri Lankán, Indiában, Cobacabanán, Dubaiban, Balin, Portugáliában, amelyekre már most vannak szép számmal jelentkezők. A katalógusban ajánlanak hétvégi programokat, valamint hajóutakat is.

Endrei Judit tévés személyiség, akinek ajánlásával a katalógus megjelent, praktikus tanácsokat adott az utazóknak. Beszélt az oltásokról, a ruhaviseletről és a hosszú repülőutakon hasznos kompressziós zoknikról.

A rendezvényen részt vett Márk Emese, az Emirates budapesti képviseletének értékesítési vezetője is, aki szerint „..egy légitársaság önmagában nem lehet sikeres”, ezzel az utazási irodákkal való együttműködés fontosságát hangsúlyozta. Elmondta, hogy járataikon senki nem unatkozhat, hiszen a repülőgépeiken 2500 tv-, zene- és mozicsatorna várja az utazókat. Járataik 157 célállomás 84 országába repülnek. Csoportok részére különböző extra szolgáltatásokat nyújtanak.

 


Hamarosan indul Közép-Európa legnagyobb motoros túrája

Hamarosan indul Közép-Európa legnagyobb motoros túrája 

A résztvevő több száz motoros összesen 831 km tesz meg idén, hogy ezúttal Békés megye kulturális és turisztikai értékeit felfedezze.
Megvan az év legmenőbb kerékpáros útvonala

Megvan az év legmenőbb kerékpáros útvonala 

Magyarország keleti részébe vezet az idei év kedvenc kerékpáros útvonala.
Járatnyitás Budapest és egy újabb kínai nagyváros között

Járatnyitás Budapest és egy újabb kínai nagyváros között 

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, így idén júniustól immár egy hetedik kínai nagyváros, Sencsen is közvetlenül elérhető lesz Budapestről.
A kollektív utazás lehet a megoldás a fenntartható jövő felé

A kollektív utazás lehet a megoldás a fenntartható jövő felé 

2023-ban több mint 1 millió tonna szén-dioxidot kibocsátását előzték meg az utazók azzal, ha buszos utazást választottak más közlekedési módok, például autó vagy repülő helyett.
Az Emirates elnöke bocsánatot kért utasaiktól a héten történt fennakadások miatt

Az Emirates elnöke bocsánatot kért utasaiktól a héten történt fennakadások miatt 

Sir Tim Clark a következő levelet fogalmazta meg, és juttatta el - többek közt rajtunk keresztül - ügyfeleiknek.
Európa legjobbja lett a budapesti légikikötő

Európa legjobbja lett a budapesti légikikötő 

A magyar főváros légikikötője ismét elnyerte a Skytrax „Kelet-Európa legjobb repülőtere” címét a World Airport Awards díjátadón. Az idei már zsinórban a tizenegyedik alkalom. 
Hétfőtől ismét időrabló lezárások a ferihegyi reptér felé vezető úton

Hétfőtől ismét időrabló lezárások a ferihegyi reptér felé vezető úton 

Április 22-én kezdődik az útfelújítás negyedik üteme a a budapesti Liszt Ferenc-repülőtérhez vezető utakon.
Visszatér az Uber Magyarországra

Visszatér az Uber Magyarországra 

Április 16-án hivatalosan lezárult a jóváhagyási folyamat.
Májusban indul a világ első kutyabarát légitársasága

Májusban indul a világ első kutyabarát légitársasága 

Beszállás előtt a BARK Air egyik légiutaskísérője a kapuban fogadja a kutyákat, hogy segítsen nekik nyugodtan venni az előttük álló akadályokat.
Hatalmas vihar Dubajban, törlik a járatokat

Hatalmas vihar Dubajban, törlik a járatokat 

Mennydörgésre és villámlásra ébredtek szerda reggel az Egyesült Arab Emírségek lakosai.

Interjú

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal 

Olyan szakmai információk, amelyekről ritkán esik szó az európai szállodai és kiskereskedői területen piacvezetőnek számító német alapítású textilcég esetén.
Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?